1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-12-2016 21:13

Το "ευχαριστώ" του Αθηνόδωρου

Ο Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου έκανε την παρακάτω  δήλωση:
Απο το 1983 που υπηρετώ το βόλεϊ και από το 1997 που προσέφερα τις υπηρεσίες μου από την ΕΟΠΕ, έκανα πολλούς φίλους, διεύρυνα τους ορίζοντες μου και είμαι ευτυχής που βρέθηκα σε αυτό το υπέροχο άθλημα.

Στις εκλογές της 17ης Δεκεμβρίου 2016, δεν εκλέχθηκα, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο τον κύκλο μου στα διοικητικά της ΕΟΠΕ. Ευχαριστώ τον Θανάση Μπελιγράτη, αλλά και τον Αχιλλέα Μαυρομάτη, που με εμπιστεύθηκαν σε διάφορες διοικητικές θέσεις. Ευχαριστώ επίσης και τα 114 σωματεία που με ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές.

Αποχωρώ λοιπόν από τα διοικητικά του αθλήματος έμπλεος χαράς και θα είμαι παρών σε ότι μου ζητηθεί από τον νέο πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο και τον νεοεκλεγέντα από τη Θράκη Αντώνη Τελόπουλο. Τους συγχαίρω και τους δύο, αλλά και τους υπόλοιπους εκλεγέντες.

Το βόλεϊ έχει συνέχεια, μακριά από διαχωριστικές γραμμές, ρεβανσισμούς και έριδες.

6 σχόλια

  • Comment Link tralalaaaaaaaaaaa Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 09:40 posted by tralalaaaaaaaaaaa

    οταν παρελαβες την ομαδα το 1996 επαιζε στα ευρωπαικα σαλονια. οταν την αφησες το 2004 που επαιζε οεοοοοοο????? για τα οικονομικα υπολοιπα ασε να μην πουμε καλυτερα

  • Comment Link Green Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 07:09 posted by Green

    Ωχ !!! Γιαυτο παραιτήθηκε όλο το συμβούλιο του ΑΟΟ ;; δεν θα μπορείς να ασχοληθείς εκεί αραιά έχεις άπλετο χρόνο να συνεχίσεις να προσφέρεις στην ομάδα μας !! Πάλι σε δυο χρόνια Β' εθνική μας βλέπω !!!

  • Comment Link Ανθρωπος Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 22:13 posted by Ανθρωπος

    Εισαι Μεγαλος Ανθρωπος Αθηνοδωρε

  • Comment Link Φιλαθλος Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 21:20 posted by Φιλαθλος

    Εχεις αλλα σχεδια ετσι κι αλλιως τωρα...

  • Comment Link ξεκουρασου.. Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 19:44 posted by ξεκουρασου..

    Αρκετα προσφερες κ.Αθηνοδωρε ασε να προσφερει και κανεις αλλος...μην ξεκινατε απο τωρα τος κωλοτουμπες ας εχετε και λιγη αξιοπρεπεια!Εξαλλου την προσφορα σου τα τελευταια χρονια την ειδαμε...φτανει πια!!Καλη ξεκουραση...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ