1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-12-2016 18:07

Ο κακός Παναθηναϊκός νίκησε τους Μακεδόνες

Χωρις να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στους Μακεδόνες στον αγώνα για την 10η αγωνιστική της A1 γυναικών. Με την Ρίτσι να είναι στην αποστολή αλλά να μην αγωνίζεται λόγω ίωσης, οι Μακεδόνες επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά τη φετινή δυναμική προβάλλοντας ισχυρή αντίσταση στον Παναθηναϊκό.


Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε προβλήματα στην υποδοχή του και οι Μακεδόνες μπήκαν πιο συγκεντρωμένα στο ματς. Με τα σερβις της Δραγουμάνου και τις λάθος θέσεις του Παναθηναϊκού οι φιλοξενούμενες, πήραν διαφορά πέντε πόντων στο 4-9.  Οι πράσινες αντέδρασαν μετά το 8-14. Με όπλο το σερβις της Μερτέκη μείωσαν σε 13-14, αλλά πήγαν με -3 στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Το σερβις της Λαγουδάκη και το πλασέ της Πολ έβαλαν για πρώτο φορά μπροστά τον Παναθηναϊκό, αλλά οι Μακεδόνες είχαν την απάντηση και πήραν ξανά προβάδισμα (17-19, 18-20). Με άσσο της Χρυσομάλλη οι πράσινες ισοφάρισαν σε 20-20 και το μπλοκ της Πολ διαμόρφωσε το 21-20. Πολλά κρίθηκαν από το πράσινο μπλοκ στην Δραγουμάνου (23-21) και οι πόντοι των Μερτέκη και Φιλντ τελείωσαν το σετ.

Ίδια εικόνα στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ με τους Μακεδόνες να πιέζουν στο σερβις. Μόνο που αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός δεν είχε απάντηση. Οι φιλοξενούμενες πήραν το προβάδισμα από την αρχή (1-4, 2-6). Ο Παναθηναϊκός μείωσε στους δύο λίγο πριν το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (13-15), αλλά με πρωταγωνίστρια την Καραφουλίδου και το σερβις της Σαγκάρντια οι Μακεδόνες εκτόξευσαν τη διαφορά.

Ο καλός Παναθηναϊκός εμφανίστηκε από το τρίτο σετ. Το σερβις της Κωνσταντινίδου έκανε τη διαφορά και οι πράσινες  ξέφυγαν από την αρχή (8-2). Οι Μακεδόνες δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν και στην πίεση του Παναηναϊκού, που προηγήθηκε και με 10 πόντους (19-9). Στο 20-10 ο Παναθηναϊκός χαλάρωσε και η διαφορά έκλεισε στους 5 (25-20).

Ένα νέο πολύ καλό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο τρίτο σετ τον έφερε να παίρνει μεγάλη διαφορά (8-1) με τα σερβις της Χρυσομάλλη και τους πόντους της Κωνσταντινίδου. Οι Μακεδόνες αντέδρασαν και μείωσαν στους δύο πόντους (15-13) όταν ο Παναθηναϊκός έκανε τέσσερις μπαλιές. Όμως κάπου εκεί ο Παναθηναϊκός ξύπνησε και η διαφορά μεγάλωσε για να πάρει εύκολα το σετ και τη νίκη. 

Τα σετ: 3-1 (25-22,16-25,25-20,25-19)

Παναθηναϊκός (Καζάζης): Μερτέκη, Κωνσταντινίδου, Πολ, Λαγουδάκη, Χρυσομάλλη, Φιλντ/ Ρόγκα (λ), Παπαδοπούλου

Μακεδόνες (Σκουλικάρης) Καραφουλίδου, Δραγουμάνου, Σαγκάρντια, Πολυνοπούλου, Τοάτζι, Σπανού / Μυρίδου (λ), Τσαγκαράκη (λ) Στεφανίδου, Βέλλιου

20 σχόλια

  • Comment Link ΠΑΡΗΣ13 Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 22:44 posted by ΠΑΡΗΣ13

    Καλησπέρα στην παρέα. Πάμε ένα - ένα να τα βάλουμε σε μια σειρά.

    @Π.Χ συμφωνώ μαζί σου. Με καθαρή συγκέντρωση θα το πάρουμε το ματς το Σάββατο και μακάρι να επιβεβαιωθείς το καλοκαίρι και να είναι αυτή η τριάδα στο κέντρο.

    @ΜΟΝΟ ΤΑΦΟ, η παίχτρια η συγκεκριμένη είναι ταμάμ για Παναθηναϊκό. Βγάζει πάθος, ενέργεια, έκρηξη στον πρώτο χρόνο, μπλοκ πολύ καλό. Είναι πολυβόλο πραγματικό. Μακάρι να την πάρουμε.

    @Π.Γραικός, εκτιμώ ότι το καλοκαίρι θα μπορεί ο Παναθηναϊκός θα κάνει καλές αγορές στον ερασιτέχνη. Αν βάλεις τα γεγονότα σε μια ροή, Μπαλτάκος στην ΠΑΕ, απομάκρυνση Μήτσου από Σπάρτη, υιός Μπαλτάκου στον ερασιτέχνη εκτιμώ ότι το όραμα ενός ενοποιημένου Παναθηναϊκού είναι προ των πυλών. Αν χαθεί αυτή η ευκαιρία ας το κλείσουμε το μαγαζί και ας βλέπουμε kontra τον Άδωνη να πουλάει βιβλία και tablets. Δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο.

    Εκτιμώ ότι πρώτα απ' όλα από τώρα κιόλας (ανεξάρτητα τι θα γίνει φέτος) τις καλές Ελληνίδες πρέπει να τις πάρουμε. Προσωπική μου γνώμη ότι οι κεντρικές, το δίδυμο στα λίμπερο, διαγώνιά μας (Μερτέκη) και οι πάσες πρέπει να είναι Ελληνίδες πρώτης γραμμής και ας είναι ξένες οι 2 ακραίες. Και επειδή δεν μου αρέσει να μιλάω αόριστα, τριάδα στο κέντρο αυτό που ανάφερα στο προηγούμενο μήνυμα, δίδυμο στα λίμπερο θα ήθελα την Πένυ με την Αρτακιανού, στην πάσα η Αθηνά με την Βεργίδου, η Μερτέκη διαγώνια γιατί εκεί είναι η θέση της κοπέλας, σαν αναπληρωματικές ακραίες να έχεις 2 Ελληνίδες την Λαγουδάκη και την Καλανταρίδου και να πας να φέρεις στη θέση της Ρίτσι μια άλλη παίχτρια. Η Πολ μια χαρά είναι, παιχτάρα είναι και θα ήθελα να μείνει και του χρόνου. Και επιπλέον μια μεταγραφή στον πάγκο. Για Βοηθός Προπονητή η Ρούξι είναι λίρα έκατο. Κάπως έτσι θα ήθελα την ομάδα για του χρόνου.

    Προφανώς όμως ούτε ειδικός είμαι ούτε και παντογνώστης. Είναι πασιφανές ότι οι αρμόδιοι του τμήματος ξέρουν καλύτερα από εμένα. Απλά επειδή ο Στέφανος μέσω του site μας δίνει τη δυνατότητα να συνομιλούμε και να λέμε αυτό που σκεφτόμαστε, τα καταγράφουμε.

    Καλό ξημέρωμα σε όλους και Χρόνια Πολλά στους Λευτέριδες και τις Ελευθερίες για την ονομαστική τους εορτή.

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 09:58 posted by pao29

    posted by αυτοκρατορας13...ακριβως...δεν το συζηταω καν...για τους παλαιοτερους θα θυμισω κατι...οικονομιδου-κωνσταντινιδου-σκονδρα-γιακουμπ κλπ...η ομαδα πηγε ακλαφτη α2...ειναι τυχαιο που κωνσταντινιδου εχει κανει 9 η 10 μεταγραφες στα τελευταια 10 χρονια;;;η οικονομιδου το ιδιο...οσο για τον κωστα 2 ...αγορι μου η κεντρικη δεν ειναι να βαζει 15 ποντους αλλα να μπλοκαρει και να σπαει μπαλλιες πρωτα...και τι εγινε που μονο με οσφπ η κωνσταντινιδου ειχε 20 ποντους;;;δεν χασαμε απο 1-2 σε 3-2;;;αντε μαθε πρωτα και μετα γραψε...ξαναγραφω το σαββατο ειναι κοντα...

  • Comment Link Κωστας 2 Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 22:52 posted by Κωστας 2

    Βολει ο παναθηναικος εχει τη καλυτερη ομαδα.η φιλντ ειναι πολυ καλη τι λετε τωρα.η κωνσταντινιδου παιρνει 15ποντους σε καθε ματς.στη πασα υστετει ο παναθηναικος ο οσφπ εχει την εμπειρη χριστοδουλου.

  • Comment Link αυτοκρατορας13 Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 19:00 posted by αυτοκρατορας13

    αν θυμαμαι καλα οταν ακουγοταν για ενδιαφερον της ομαδας για οικονομιδου ουτε που το συζητουσες

  • Comment Link Π.Γραικος Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 18:34 posted by Π.Γραικος

    Θεωρω οτι αν κλεισουμε στο μπλοκ την Φρεσκο και εκμεταλευτουμε την απειρια της Ζακχαιου θα καθαρισουμε το Σαββατο ευκολα η δυσκολα,το σερβις της Οικονομιδου ειναι.....αντρικο αλλα ειναι οπου ναναι,οτι ζημια μπορει να κανει σε εμας μπορει να κανει και στην ομαδα της..Συμφωνω με τις εκτιμησεις του ΠΑΡΗΣ13 για το κεντρο μας φανταζομαι ομως οτι Αρτακιανου και Γεωργιαδου δυσκολα θα τις παρει καποιος απο Σαντορινη-νομιζω μονο αυτες και την ...Βεργιδου κρατησαν φετος - αλλα παλι ποτε δεν ξερεις

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ