1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-12-2016 21:17

Αιδώς...

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες ενός απίστευτου παρασκηνίου, χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό , με πρωταγωνιστές τους 21 συμβούλους της ΕΟΠΕ που διοίκησαν το ελληνικό βόλεϊ τα έξι τελευταία χρόνια.

Με λοχαγούς τους Ψαρουδάκη-Διονά, υπάρχει πλέον κοινή γραμμή πλεύσης για συμπόρευση στις εκλογές, αφήνοντας στη λήθη όλα τα φοβερά που εκστόμισαν οι μεν προς τους δε και οι δε προς τους μεν, στην προεκλογική περίοδο. Όλα αυτά που ακούσαμε και διαβάσαμε δεν υπάρχουν πια στη μνήμη τους, αλλά μόλις ανακοινωθεί η συνεργασία τους, το volleynews, απλά θα τα αναδημοσιεύσει, χωρίς σχόλια, για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Το ερώτημα είναι; Γιατί οι "21" (μηδενός εξαιρουμένου) θέλουν να ξαναδιοικήσουν το άθλημα, όταν απέτυχαν; Μπορούν να μας πουν έστω και ένα καλό που έκαναν κατά τη διάρκεια της θητείας τους; Στις Εθνικές ομάδες, στα πρωταθλήματα, στην ανάπτυξη, στη μείωση του χρέους, στο μπιτς βόλει; Εμείς όσο κι αν το ψάξαμε, δεν βρήκαμε ούτε ένα. Μια επιτυχία τους βρε παιδιά... Και οι περισσότεροι από τους "21" δεν πατούσαν καν το πόδι τους στην Ομοσπονδία, ενώ τώρα τους έπιασε καημός για το άθλημα.

Κι όμως ως γνήσιοι καρεκλοκένταυροι, θέλουν να παραμείνουν στις θέσεις τους και κινούν γη και ουρανό για να το πετύχουν. Χρησιμοποιώντας ως εξαγνισμό την απουσία των Μαυρομάτη, Ψαρουδάκη από το κοινό ψηφοδέλτιο, επενδύουν στη χώρα των λωτοφάγων και μας θεωρούν ηλίθιους. Διέγραψαν όλα αυτά που είπαν οι ..ασθενείς στους υγιείς, αλλά και οι υγιείς στους ασθενείς και πορεύονται σαν να μη συνέβη το παραμικρό. Λες κι αν δεν υπάρχουν οι Μαυρομάτης, Ψαρουδάκης θα αλλάξει κάτι στο κλίμα που δημιούργησαν οι ίδιοι. Μαζί διοικήσατε παιδιά. Και οι 21.

Και από δίπλα τους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από τη Θεσσαλονίκη και την Κηφισιά, που προμοτάρουν το ψηφοδέλτιο και πιέζουν μέσω και του νέου Υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη, που λειτουργεί, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ως παλαιοκομματικός παράγοντας. Μπορεί βέβαια να γίνονται όλα εξ ονόματος του και να μη γνωρίζει ο άνθρωπος τι παίζετε πίσω από την πλάτη του. Κι όλα αυτά για να ελέγξουν τον εκπρόσωπο στην ΕΟΕ. Δεν ενδιαφέρονται για το βόλει , αλλά ποιός θα εκλεγεί στην Ολυμπιακή Επιτροπή, όπου γίνεται πολιτική μάχη. Ούτε που τους νοιάζει το άθλημα στο Υπουργείο, ενώ οι πρώην διοικούντες ενδιαφέρονται μόνο για τις καρέκλες τους.

Και μπροστά σε αυτόν τον παραλογισμό, χωρίς ηθικό φραγμό, πιέζουν τον Μελισσουργό και τα στελέχη του να πάνε στην πλευρά τους. Αυτούς που λοιδορούσαν και κορόιδευαν, ως γραφικούς στις γενικές συνελεύσεις και τους έπιασαν κορόιδα στις εκλογές της Αγριάς, επισπεύδοντας την έναρξη της συνέλευσης, καταλαμβάνοντας τις ελάχιστες θέσεις στην ποντικοπαγίδες. Χωρίς ντροπή χτυπούν την πόρτα τους και τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Αυτούς που έβριζαν. Aπλά γιατί δεν τους βγαίνουν οι ψήφοι...

Αιδώς κύριοι, αν βέβαια έχετε αυτή τη λέξη στο λεξιλόγιο σας...

                                                                                                                       V   N

7 σχόλια

  • Comment Link Ballboy Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 12:10 posted by Ballboy

    Συγγνωμη αλλα ως αναγνωστης δεν καταλαβα απο τους σχολιαστες....????????
    Περιμενετε απο το volleynews, ενα ενημερωτικο σαιτ Προτασεις και Θεσεις....οταν ολοι αυτοι Μαυροματης,Στουραιτης,Ψαρουδακης και Σια επι 6 χρονια επαιζαν μπιλιαρδο στις πλατες του Βολλευ.
    Εαν στο χωρο του Βολλευ δεν εχουμε καλυτερους απο αυτους ειμαστε αξιοι της καταντιας μας.
    Στο χωρο υπαρχουν πολλοι και αξιολογοτατοι ανθρωποι,βρειτε τους και δωστε τους την ευκαιρια να δουλεψουν και να ξαναφερουν το Βολλευ ψηλα...

  • Comment Link διαγώνιοςς Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 03:30 posted by διαγώνιοςς

    το κείμενο το έγραψε το γραφείο τύπου του Καραμπέτσου ή του Μελισουργού; ή ενώθηκαν εις σάρκα μία;

  • Comment Link μπλοκ11 Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 03:26 posted by μπλοκ11

    όταν συνεργάστηκε ο Μελισουργός με τον Μαυρομάτη ήταν ''ΜΑΓΚΙΑ'!Τώρα είναι ΑΙΔΩΣ, λυπάμαι κύριοι αλλά και εσείς έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια του Ελληνικού βόλεϋ. το ότι μένουν στην εκτός Ψαρουδάκης Μαυρομάτης δεν σημαίνει τίποτα για εσάς αλλά σημαίνει πολλά για όλους εμάς.

  • Comment Link Tzitzi Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 20:59 posted by Tzitzi

    Τσούζει Ε; Έμ βέβαια, όταν προτείνονται συνεργασίες από τον τσικλιμαγκα Κάρα όλα είναι καλώς καμωμένα. Άσε πρώτα να γίνει αυτό που λέτε. Μη γίνεστε παπαγαλακια

  • Comment Link στεφκωστ Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 20:37 posted by στεφκωστ

    η αλήθεια είναι ότι για άλλη μια φορά δεν παίρνετε θέση! αν αυτή είναι η αντικειμενική σας ενημέρωση να την χαίρεστε !

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ