1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-11-2016 19:03

Σε Μίκρα και Ρέντη τα βλέμματα

Η Α1 γυναικών συνεχίζεται με την 3η αγωνστική η οποία χωρίζεται σε δύο σκέλη. Οι πέντες αγώνες θα διεξαχθούν αύριο, ενώ ο αγώνας της Ηλιούπολης με τη Θέτιδα θα γίνει την Κυριακή στις 17.30.

Ντέρμπι στην... ουδέτερη Μίκρα

Ο Άρης υποδέχεται στη Μίκρα τον Παναθηναϊκό (16.00) στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστική της Α1 γυναικών. ΄

Οι κίτρινες που δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών, θα αγωνιστούν στη Μίκρα λόγω αγώνων της άρσης βαρών που διεξάγωνται στο ΔΑΚ Πυλαίας.

«Είναι ένα αρνητικό γεγονός ότι δεν παίζουμε στην έδρα μας. Θέλουμε να παίξουμε καλά απέναντι σε μια ομάδα που απ’ όσο γνωρίζω δεν έχει χάσει ούτε σε φιλικό και είναι ένας εκ των διεκδικητών του τίτλου. Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση του κόσμου σ’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι, αλλά από κει και πέρα οφείλουμε να είμαστε καλοί και ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε».

Στην πρώτη του εκτός έδρας αναμέτρηση ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός θέλει να διατηρήσει το αήττητο. Η λίμπερο Πένυ Ρόγκα και η αναπληρωμάτική διαγώνια Ευαγγελία Κάστανου είναι τραυματίες και ο τεχνικός των «πρασίνων», Δημήτρης Καζάζης σχολίασε: «Είναι μια δύσκολη έξοδος και έπειτα από κάποια προβλήματα που αντιμετωπίσαμε αυτήν την εβδομάδα. Ξέρουμε ότι ο Άρης στην έδρα του είναι πιο ισχυρός, από εκεί και πέρα θεωρώ ότι εξαρτάται και από εμάς σε μεγάλο βαθμό το πόσο συγκεντρωμένοι και απο φασισμένοι παρουσιαστούμε για να συνεχίσουμε τη μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα».

Για την έκπληξη ο Αίας, για το αήττητο ο Πανναξιακός 

Ο Αίας Ευόσμου φιλοξενεί τον Πανναξιακό (18.00) με την στόχο, αν όχι να του σπάσει ο αήττητο, να κερδίσει κάποιες εντυπώσεις.

Απουσίες δεν υπάρχουν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον προπονητή Ηλία Ζωλασταθιάδη να δηλώνει: «Η διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι σε παιχνίδια με πολύ δυνατότερους αντιπάλους πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουνε και βαθμολογικό όφελος. Η ήττα από τους Μακεδόνες ήταν ένα ταρακούνημα και παρόλο που η Νάξος ανήκει πλέον στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Από την άλλη, ο Πανναξιακός θέλει να κάνει το 3x3 στο πρωτάθλημα συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του. Ο προπονητής Γιώργος Ρούσης είπε: «Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς και θέλουμε εκτός από το να συνεχίσουμε τις νίκες, να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και κυρίως στο πώς αγωνιζόμαστε εμείς».

Δυνατό ματς στο Ρέντη

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται το φιλόδοξο και μαχητικό Μαρκόπουλο στο κλειστό του Ρέντη (18.00) σε έναν αγώνα που μόνο εύκολος δεν είναι.

Απουσίες δεν υπάρχουν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο με τον Σέρβο τεχνικό, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να δηλώνει: «Πολύ σημαντικό για μας αλλά και τον αντίπαλο. Δεν ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, παίξαμε άσχημα στην πρεμιέρα όπου χάσαμε από την Θήρα, βελτιωθήκαμε στον αγώνα με την Θέτιδα αλλά ο βασικός μας στόχος είναι να παίξουμε καλύτερα και να συνδυάσουμε την καλή εμφάνιση με τη νίκη. Το Μαρκόπουλο είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ πιο δυνατή από πέρσι και περιμένω να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είναι το πρώτο ματς που παίζουμε εντός έδρας και περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου μας ενώ αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε καλά αφού έχουν περιοριστεί και τα όποια προβλήματα είχαμε με τραυματισμούς».

Από την άλλη, η ομάδα Γιάννη Νικολάκη θέλει να κάνει και να κερδίσει ό,τι μπορεί από τον αγώνα. Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πάμε να παίξουμε ελεύθερα γνωρίζοντας τη δυναμική που έχει όλα αυτά τα χρόνια ο Ολυμπιακός και δη φέτος που έχει υψηλούς στόχους και στην Ευρώπη. Είναι διαφορετικοί οι στόχοι μας και θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο όπως στις δυο πρώτες αγωνιστικές»

Ψυχολογία ψάχνει η ΑΕΚ, βαθμούς παραμονής οι Μακεδόνες

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τους Μακεδόνες Αξίου (18.30) αναζητώντας τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα για να ανέβει η ψυχολογία των νεαρών αθλητριών της.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με τον τεχνικό της ΑΕΚ, Δήμος Φιλιππάτος δήλωσε: «Για μας το παιχνίδι με τους Μακεδόνες αποτελεί ακόμα μια μάχη από αυτές που πρέπει να κερδίσουμε. Το αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας σίγουρα μας προβλημάτισε αλλά θα πρέπει να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μόνο το αυριανό παιχνίδι. Οι Μακεδόνες αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα των δυο πρώτων αγωνιστικών είναι το φαβορί. Εμείς θα πρέπει να σταθούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, μειώνοντας τα λάθη στο παιχνίδι μας για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Οι Μακεδόνες έχουν μί νίκη στο ενεργητικό τους και υπολογίζουν σε αυτό το ματς για να αναρριχηθούν στην βαθμολογία. Η Πολυνοπούλου κληρονόμησε ένα διάστρεμμα από τον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου, ενώ η Σαγκάρντια νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Ο τεχνικός των Μακεδόνων, Μανώλης Σκουλικάρης είπε: «Η ΑΕΚ δεν έχει την δυναμική των προηγούμενων χρόνων αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει το σεβασμό και την προσοχή μας. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής μας στην κατηγορία».

Ενθουσιασμός στη Σαντορίνη

Στο κλειστό της Σαντορίνης, ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται την Ελπίδα Αμπελοκήπων με τις γηπεδούχους να έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό και Μαρκόπουλο.

Ο τεχνικός του ΑΟΘ, Απόστολος Οικονόμου τόνισε: «Το Σάββατο παίζουμε με έναν αντίπαλο που αποτελείται απο νεαρές ταλαντούχες παίκτριες, έχει διαφορετικό στόχο από εμάς και έρχεται με πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη που σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική εναντίον της ΑΕΚ. Εμείς απο τη μεριά μας δείχνοντας τον ανάλογο σεβασμό στον αντίπαλο πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την ανάλογη σοβαρότητα και τον απαιτούμενο επαγγελματισμό για να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά και να διαπιστώσω επίσης και την εξέλιξη της ομάδας μου. Επίσης, υπολογίζω σε αυτό το ματς να πάρουν χρόνο συμμετοχής και περισσότερες αθλήτριες για να διαπιστώσω την αγωνιστική τους κατάσταση».

Η Ελπιδα άφησε καλές εντυπώσεις, παίρνοντας ιστορική νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά ο προπονητης της ομάδας Γιώργος Χρυσομαλλίδης τόνισε : «Στον αγώνα του Σαββάτου θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Ο ΑΟ Θήρας έχει στόχο τον τίτλο και άρχισε το πρωτάθλημα με δύο σημαντικές νίκες, ενώ εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Είναι μία ευκαιρία να δείξουμε πόσο ανταγωνιστικοί μπορούμε να είμαστε απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ