1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-04-2024 21:13

Προπονητής έκπληξη στον ΠΑΟΚ

Ο κακός προγραμματισμός και οι κακές επιλογές προπονητών και ξένων παικτριών στοίχισε φέτος στον ΠΑΟΚ που έμεινε εκτός Ευρώπης. Γι αυτό και ο Κώστας Αμοιρίδης αλλάζει τακτική...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Τσαϊρέλης, αφού συζήτησε με τον Άρη και δεν βρήκε σημείο επαφής δέχτηκε πρόταση από τον Κώστα Αμοιρίδη και πριν από πέντε ημέρες συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. 

Ο Τσαϊρέλης έκανε τρεις θητείες στον Άρη και είχε ταυτιστεί με την κιτρινόμαυρη ομάδα.  Η πρώτη διήρκεσε από το 2016 έως το 2020 και μ’ αυτόν στον πάγκο, η ομάδα  κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών τη σεζόν 2017-18. Επέστρεψε στον Άρη το καλοκαίρι του 2021 και παρέμεινε έως το 2023. Το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με τον Πανιώνιο και επέστρεψε τον Δεκέμβριο πάλι στον Άρη. Ο Γιάννης Τσαϊρέλης έχει κατακτήσει και επτά τίτλους μετά τα αναπτυξιακά  τμήματα του Άρη.

Η  πρόσληψη του θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα και ήδη ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας με βάση τις Τσιόγκα, Τερζόγλου, Κυπαρίσση, Ξανθοπούλου, Κλέπκου.

 

Σ. Λ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ