1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-04-2017 19:45

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία: «Θέλουμε να γράψουμε ιστορία»

Στην τελική ευθεία μπήκε από την Μ. Δευτέρα (10/4) η προετοιμασία της ομάδας Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου μεγάλου τελικού με αντίπαλο την Μπούρσα που θα διεξαχθεί την Μ.Τετάρτη (12/4) στις 19:30 στο Ρέντη. 

Οι «ερυθρόλευκες» μετά το ρεπό που είχαν την Κυριακή (9/4) και το οποίο τους έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστούν ενόψει της συνέχειας, επέστρεψαν στις προπονήσεις. Το πρόγραμμα της Μ. Δευτέρας περιλάμβανε γυμναστήριο και βίντεο το πρωί και προπόνηση το απόγευμα. Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» θα συνεχιστεί την Μ. Τρίτη (11/4).

Η Ζενια Τσίμα δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι μέσα μας και γενικά προετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό για αυτό το παιχνίδι. Από τη στιγμή που κερδίσαμε τη Γενισέι το σκεφτόμαστε συνέχεια. Από τη στιγμή που έχουμε φτάσει εδώ και τα έχουμε καταφέρει με μεγάλη επιτυχία θα δώσουμε σίγουρα ότι έχουμε σε αυτά τα δυο παιχνίδια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, θέλουμε να γράψουμε ιστορία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα αλλά μέχρι στιγμής έχουμε παίξει με πάρα πολύ καλές ομάδες. Δεν ήταν εύκολη η πορεία μας ως εδώ. Πιστεύω όμως ότι η Μπούρσα είναι η πιο καλή ομάδα από όσες έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Την Τετάρτη το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θεωρώ ότι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και για εμάς στον τομέα της ψυχολογίας αλλά και αρνητικά προς τις παίκτριες της αντίπαλης ομάδας. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι γιατί όταν φτάνεις σε ένα τέτοιο τελικό σημείο, το θέλουν και οι δυο ομάδες πάρα πολύ. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ