1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2017 14:52

Ρόγκα προς Κηφισιά, Μερτέκη προς Σαντορίνη

Άκαρπη αποδείχθηκε και η δεύτερη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού χθες Κυριακή 4 Ιουνίου, με την διοίκηση Πρωτοδικείου να είναι πιο κοντά από ποτέ.
Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού δεν έχουν τελειωμό, καθώς χθες διακόπηκε η ΓΣ σε μια ύστατη προσπάθεια να αποφευχθεί το Πρωτοδικείο, καθώς δεν υπήρξαν υποψηφιότητες από τα μέλη της σημερινής διοίκησης και η διαδικασία, αυτή τη φορά μόνο για εκλογές, θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 11 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα.

Το αποτέλεσμα είναι να χάνεται πολύτιμος χρόνος για τα τμήματα του συλλόγου ενόψει της νέας χρονιάς. Στις γυναίκες έχουν ήδη αποχωρήσει αρκετές αθλήτριες όπως Πολ και Παπαδοπούλου που πήγαν στον Ολυμπιακό, η Μερτέκη οδεύει προς Σαντορίνη ενώ η Ρόγκα έχει συμφωνήσει με τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Στους άνδρες είναι ακόμα πιο κρίσιμα τα πράγματα καθώς για να συμμετέχει το τριφύλλι στη Volley League της επόμενης περιόδου πρέπει να καταθέσει φάκελο, να ρυθμίσει τα χρέη του για να μπορέσει να πάρει άδεια συμμετοχής.

1 σχόλιο

  • Comment Link Pao29 Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 14:59 posted by Pao29

    Ελα ρε big babbol... σιγα μην δεν πηγαινε η μερτεκη στο νησι...εδω κατεβασες την μιση σαντορινη στην εθνικη...κατα τα αλλα ...ολα καλαααααααααα....ρογκα ακομα εχεις χρονο να μην υπογραψεις...ασε την μερτεκη...μια ζωη ξενη ηταν...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ