1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-08-2013 14:11

Συνεχίζει στην Αργυρούπουλη ο Μηνούδης

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Στον ΑΟΝ Αργυρούπολης θα προσφέρει και φέτος τις υπηρεσίες του ο Βασίλης Μηνούδης, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Α2 ανδρών.

Η ανακοίνωση

«Η Διοίκηση του τμήματος volley του ΑΟΝ Αργυρούπολης ανακοινώνει τη συμφωνία ανανέωσης συνεργασίας του αθλητή Βασίλη Μηνούδη με την ομάδα volley του A.O.N. Αργυρούπολης για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Ο Βασίλης Μηνούδης  είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα την πετοσφαίριση.

Ως αθλητής έχει αξιοσημείωτη και πολύχρονη αγωνιστική εμπειρία αγωνιζόμενος με τον Α.Ο. Καβάλας, την Ολυμπιάδα Πατρών, τον Πανελλήνιο Γ.Σ, τον Ολυμπιακό, τον Ο.ΠΕ.Ρεθύμνου, το Γ.Σ Λαμίας, τον Α.Ο. Οδυσσέα, τον Πανερυθραϊκό και τον Παναθηναικό.

Με τις ομάδες που αγωνίστηκε είχε πολλές και μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (5 πρωταθλήματα Ελλάδος Α1 Εθνικής Κατηγορίας, 4 Κύπελλα Ελλάδος, 1 Super Cup Ελλάδος, 2η θέση στο Κύπελλο Κυπελλούχων Ομάδων Ευρώπης 1998,  1η, 2η και 3η θέση στο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης, 1η θέση στο Πανελλήνιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα) ενώ έχει 37 Διεθνείς Συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα Volley των Αντρών.

Ο Βασίλης Μηνούδης πρωτοστάτησε στην επανασύσταση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Α.Π.) και από το 2011 είναι ο Διευθυντής του ΠΑ.ΣΑ.Π.  Από το καλοκαίρι του 2011 εκπροσωπεί τον ΠΑ.Σ.Α.Π. στην EUAthletes (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Αμειβόμενων Αθλητών).

Το ήθος και η πλούσια αθλητική εμπειρία που διαθέτει ο Βασίλης Μηνούδης θα βοηθήσουν ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων που Διοίκηση και ο προπονητής του Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης έχουν θέσει για την προσεχή αγωνιστική περίοδο».
Διαβάστηκε 1441 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ