1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-03-2024 18:08

Κύπελλο Γυναικών LOCO: Οι δηλώσεις των τεσσάρων αρχηγών

Το δικό τους στίγμα έδωσαν οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών LOCO.


Έλενα Μπάκα, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Τζίνα Λαμπρούση και Αθηνά Παπαφωτίου ανέφεραν τους λόγους που κάθε ομάδα θα παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου, ευχόμενες όλος ο κόσμος να απολαύσει αγώνες υψηλού επιπέδου, είτε από τις κερκίδες του «Γεώργιος Γαλανόπουλος», είτε από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης.

Έλενα Μπάκα (Αρχηγός Άρη)




«Ήταν ένας από τους στόχους της ομάδας να βρισκόμαστε στο φάιναλ-4 και αυτό μας χαροποιεί πολύ. Η ομάδα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι δυνατή και η περσινή κυπελλούχος. Θα χρειαστεί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη πρόκριση στον τελικό».

Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (Αρχηγός ΑΕΚ)




«Για έναν αθλητή να βρίσκεται σε τέτοιες διοργανώσεις και σε φάιναλ-4 είναι μία επιτυχία από μόνη της. Έχουμε δει ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά στην κατηγορία να βρίσκονται επάξια εδώ. Ξεκινάμε στον ημιτελικό με τον Άρη και οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα που έχουμε από πέρυσι μας έχουν μείνει ανεξίτηλα και θα είναι το κίνητρο για αύριο».

Τζίνα Λαμπρούση (Αρχηγός Ολυμπιακού)




«Ευχαριστούμε για την φιλοξενία σε αυτή την όμορφη πόλη. Ξεκινάμε με έναν δυνατό ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός απείχε τα τελευταία χρόνια από το φάιναλ-4. Έχουμε φτάσει στον πρώτο στόχο της χρονιάς και θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό για να παλέψουμε για το τρόπαιο. Θα γίνει ένας εντυπωσιακός αγώνας απέναντι στους δύο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά».

Αθηνά Παπαφωτίου (Αρχηγός Παναθηναϊκού)




«Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που βρίσκονται εδώ στο Λουτράκι. Για όλες τις ομάδες το κύπελλο αποτελεί στόχο και γι'αυτό είμαστε όλοι εδώ. Για εμάς είναι τελικός απέναντι στον Ολυμπιακό. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο και να δείξουμε την εικόνα και την δυναμική που έχει το βόλεϊ μέσω της δημόσιας τηλεόρασης σε όλα τα σπίτια. Εύχομαι όλοι να απολαύσουν τους αγώνες. Για εμάς υπάρχει και ένα έξτρα κίνητρο να πάρουμε το τρόπαιο, για να το αφιερώσουμε στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024


Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 17.00 (ERTSPORTS): Α.Σ. Άρης - Α.Ε.Κ.
Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

ΤΕΛΙΚΟΣ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024


Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.15 (ΕΡΤ-3): Νικητής Α.Σ. Άρης - Α.Ε.Κ. / Νικητής Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ