1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2016 18:58

Πρόβα League Cup στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο τον Ηρακλή για την 14η αγωνιστική της Volleyleague, μία βδομάδα πριν οι δύο ομάδες «κοντραριστούν» ξανά για το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ 14η αγωνιστική, 23/1, 18.00, Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Αγγελίδης).
Οι «ερυθρόλευκοι» παρόλο που προέρχονται από ήττα με 3-2 στη Ρωσία από την Σουργκούτ, πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση ενόψει της συνέχειας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και μοναδικός στόχος είναι το τρίποντο για να μείνει η ομάδα στην πρώτη θέση αλλά και για να μπει με καλή ψυχολογία σε μία δύσκολη εβδομάδα που περιλαμβάνει τη ρεβάνς με τη Σουργούτ και το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ στη Σύρο.

Μπορεί ο Ηρακλής να μην βρίσκεται στην βαθμολογική θέση που ο ίδιος θα ήθελε, αλλά η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη μετά την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ. Ο Στέλιος Πιπέργιας θα είναι εκτός αποστολής για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, ενώ ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης συνεχίζει την αποθεραπεία στο στο αριστερό πόδι που έχει πάθει διάστρεμμα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ