1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-08-2015 18:01

Στα «κιτρινόμαυρα» η Λαμπρινίδου

Στην ΑΕΚ επιστρέφει ύστερα από μία τετραετία απουσίας από την Φιλαδέλφεια η Μαρία Λαμπρινίδου. Η έμπειρη διεθνής κεντρική πρόκειται να ενισχύσει το τμήμα του Μανώλη Ρουμελιώτη για ένα χρόνο, σε μία προσπάθεια να φτιάξει η ΑΕΚ ένα δυνατό και ανταγωνιστικό ρόστερ. 
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Λαμπρινίδου. Η Λαμπρινίδου επιστρέφει στην «Ένωση» μετά από τέσσερα χρόνια και δύο πετυχημένες σεζόν στο εξωτερικό. Η νέα αθλήτρια της ΑΕΚ αγωνίζεται ως Κεντρική, είναι γεννημένη στις 29/06/1986 και έχει ύψος 1.87.

Η Λαμπρινίδου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Στις πρώτες της δηλώσεις σαν αθλήτρια του «Δικεφάλου» τόνισε:

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την επιστροφή μου τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Ελλάδα. Η Ευρώπη μου χάρισε πολλά σε όλα τα επίπεδα, όμως η ΑΕΚ φέτος μου δίνει την τέλεια ευκαιρία για να γυρίσω σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την εμπιστοσύνη. Η προσέγγισή τους ήταν πολύ διαφορετική από εκείνη προ 4 ετών, καθώς πρόκειται για άλλα πρόσωπα και για αυτό κατά κάποιο τρόπο δεν το βιώνω σαν επιστροφή αλλά απλώς σαν μια νέα επιλογή. Από τα παλιά κρατάω έντονα τη θέρμη του κόσμου της ΑΕΚ, την οποία ανυπομονώ να ξαναζήσω με την έναρξη του πρωταθλήματος.

4 σχόλια

  • Comment Link Volleyfreak Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 17:06 posted by Volleyfreak

    Εντάξη ρε παιδιά την Λαμπρινίδου πήρε η ΑΕΚ, οχι την Πόλακ απο την Εξασίμπασι...

  • Comment Link ναυαρχος Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 16:21 posted by ναυαρχος

    φιλε με αυτες τις κινησεις ο μαθητευομενος μαγος μας στελνει στα βραχια πλην της πασας η μαυρη τρυπα που υπαρχει πισω δεν καλυφτηκε, η νομικου μπορει να αποδειχτει χρισιμη μεταγραφη αρκει να αξιοποιηθει στην φυσικη της θεση γιατι σαν ακραια δεν μπορει να σταθει,πειραματα στου κασιδι του κεφαλι με την ελπιδα να μας βγουν, χθες την εβαλε μεσα ο καλμαζιδης στο παιχνιδι με πολωνια στο πεμπτο σετ και χασαμε δικο μας παιχνιδι

  • Comment Link grigoris13! Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 11:53 posted by grigoris13!

    Η ΑΕΚ με αυτη την μεταγραφη θα ειναι σιγουρα τελικο αλλα και παλι ειναι πιο αδυναμια απο τον ΟΣΦΠ απο την αλλη εμεις αν μπουμε 4αδα να ειμαστε και ευχαριστιμενη με αυτες της μετραγραφες

  • Comment Link ΑΕΚ Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 15:37 posted by ΑΕΚ

    Καλως ήλθες ξανά στην ΑΕΚ!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ