1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2015 11:31

Υπέγραψαν στην ΑΕΚ οι Κοτσιλιάνος, Ζουπάνης

Παίκτες της ΑΕΚ είναι και με τη βούλα ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Νίκος Ζουπάνης. Οι δύο πρωταθλητές του μπιτς βόλεϊ βρέθηκαν πριν λίγο στα γραφεία της ΑΕΚ και υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο κλείνοντας αισίως τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών.

Ο υπεύθυνος του τμήματος Γιάννης Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε ανώνυμο φίλο του βόλεϊ και της ΑΕΚ που βοήθησε οικονομικά τις δύο μεταγραφές αλλά χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του καθώς και τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου. «Οι δύο έμπειροι αθλητές ανήκουν στο δυναμικό της ΑΕΚ. Ευχαριστώ τον ανώνυο φίλο που μας βοήθησε, τον πρόεδρο και τον ΓΓ της Ερασιτεχνικής για την βοήθεια τους. Το ρόστερ έχει σχεδόν κλείσει. Απομένει να πάρουμε έναν κεντρικό», είπε ο Γιάννης Μιχαλόπουλος.

Ο Κοτσιλιάνος αγωνίζεται ακραίος και ο Ζουπάνης κεντρικός. Στόχος των δύο αθλητών είναι να διατηρηθούν σε φόρμα μέσα από τους αγώνες της ΑΕΚ και το δυνατό πρωτάθλημα Α2 ανδρών και παράλληλα να παλέψουν για τις μεγάλες προκλήσεις που υπάρχουν εντός του 2016 στο μπιτς βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ