1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-06-2015 21:52

Γιορτή και βραβεύσεις στην Αργυρούπολη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» η ετήσια γιορτή και οι βραβεύσεις τον αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων του ΑΟΝ Αργυρούπολης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ κ. Γιώργος Καλιντέρης, Δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι σωματείων και άλλων φορέων της πόλης.

Πέρα από τους αθλητές και τις αθλήτριες που βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις τους στα διάφορα πρωταθλήματα, το Δ.Σ. του συλλόγου τίμησε επίσης τον πρώην Γενικό Αρχηγό του τμήμάτός Βόλεϊ και πρώην πρόεδρο του ΑΟΝΑ κ. Γιώργο Χειλαδάκη, καθώς επίσης τους υποστηρικτές του τμήματος Βόλεϊ κ. Ηλία Σγούρο και κ. Σπύρο Κόντο, για την προσφορά τους στο τμήμα.

Τιμήθηκαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Δαμιανός Παπαδόπουλος για την πολυετή προσφορά του, και οι κ. Αντώνης Μπάνος και κ. Μανώλης Ανυφαντάκης για την υποστήριξη τους προς τον σύλλογο.

1.jpg2.jpg4.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg


Διαβάστηκε 641 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ