1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-07-2014 19:37

Μουλακάκης αντί Δέδε στη διοίκηση του ΑΟΝ Αργυρούπολης

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αλλαγή σκυτάλης στην διοικηση του ΑΟΝ Αργυρούπολης καθώς ο γενικός αρχηγός Γιώργος Δέδες αποφάσισε να αποσυρθεί. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Αποστόλης Μουλακάκης.

Η ανακοίνωση

«Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου ο Γενικός Αρχηγος του τμήματος βόλεϊ Γιώργος Δέδες αποφάσισε να αποσυρθεί απο την θέση αυτή έχοντας προσφέρει τα μέγιστα. Με επιστολή του και καθαρά για προσωπικούς λόγους υπέβαλε την παραίτηση του προς το Δ. Σ. του Σωματείου

Το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε αποδεκτή την παραίτηση του, σε συνεδρίαση του στις 09 Ιουλίου 2014.

Κατά την διάρκεια τις 3ετους θητείας του ως Γενικός Αρχηγός, το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου διακρίθηκε και πρωταγωνίστησε σε όλα τα τμήματα, με αποκορύφωμα την κατάκτηση τις 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας την περίοδο 2013-2014 φτάνοντας ένα σκαλί πριν την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Καθήκοντα Γενικού Αρχηγού αναλαμβάνει ο κ. Αποστόλης Μουλακάκης, μέλος του Δ.Σ. και παλιός αθλητής βόλεϊ.

Ευχαριστούμε τον κ. Γιώργο Δέδε για την ανιδιοτελή προσφορά του στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, και ευχόμαστε στον νέο Γενικό Αρχηγό καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει».
Διαβάστηκε 708 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ