1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
09-01-2014 19:57

Αναστασία Ραμούνδου:«Γιατί όχι μία θέση στην τριάδα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Στο φάιναλ φορ Κυπέλλου ΕΣΠΕΠ για να στηρίξει τις νεανίδες του Ακρίτα βρέθηκε η Αναστασία Ραμούνδου. Η κεντρικός της γυναικείας ομάδας μίλησε στο volleynews.gr για το σύλλογο και έδωσε το δικό της μήνυμα για μία θέση στην τριάδα. 

Πες μας λίγα λόγια για τον Ακρίτα. «Ο Ακρίτας είναι η ομάδα που έχω ξεκινήσει από πολύ μικρή να παίζω βόλεϊ. Έχει πολύ καλές υποδομές και πολύ καλές μικρές παίκτριες οι οποίες ενισχύουν και τη γυναικεία ομάδα και βοηθούν πολύ στις προπονήσεις. Η ομάδα αυτή έχει ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ που επικεντρώνεται στις προπονήσεις και τα ιδιαίτερα σημεία. Μας έχει βοηθήσει πολύ και γι’ αυτό το λόγο έχουμε και αυτή την εικόνα στην κατηγορία της Α2».

Είσαι ικανοποιημένη από τη θέση του Ακρίτα στην Α2; «Σίγουρα μπορούμε και παραπάνω. Αυτή τη στιγμή είμαστε πέμπτες, αλλά πιστεύω πως με το υλικό και τις παίκτριες που έχουμε μπορούμε να φτάσουμε πιο ψηλά, και γιατί όχι στην τριάδα. Στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή, πλέον έγινε πιο υψηλός».

Συγκρίνεις τα χρόνια σου στο ΖΑΟΝ και την Ηλιούπολη με αυτά στον Ακρίτα; «Σίγουρα με τα χρόνια υπάρχει μία βελτίωση. Οι δύο προηγούμενες ομάδες που είχα αγωνιστεί ήταν αθηναϊκές, κι εκεί ο συναγωνισμός είναι μεγαλύτερος γιατί σε μία τόσο μεγάλη πόλη, οι ομάδες είναι περισσότερες. Μέσα από τους αγώνες εκεί αποκτάς πιο πολλή εμπειρία. Αν και εδώ στην Καλαμάτα δεν έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε πολλά παιχνίδια, κυρίως φιλικά ώστε να γινόμαστε καλύτερες, έχουμε πάει αρκετά καλά».

Αντιμετωπίζετε προβλήματα, με τις εγκαταστάσεις για παράδειγμα ; «Η αλήθεια είναι πως οι εγκαταστάσεις δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά σαν ομάδα προσπαθεί ο καθένας μας με μικρά πράγματα να βοηθήσει την κατάσταση. Βοηθάμε στο να είναι πιο καθαρά τα αποδυτήρια, αλλά δυστυχώς  δεν μπορούμε να βοηθήσουμε και στη θέρμανση, ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς».

Πώς βλέπεις τις νεανίδες, που έφτασαν μέχρι το φάιναλ φορ; «Έχουμε πολύ καλές υποδομές. Οι παίκτριες που παίζουν στις νεανίδες και έφτασαν στο φάιναλ φορ της ΕΣΠΕΠ βοηθούν και τη γυναικεία ομάδα. Υπάρχουν αρκετά καλές παίκτριες και γενικότερα η πορεία των υποδομών μας είναι ικανοποιητική. Θα μπορούσαν οι νεανίδες μας να τερματίσουν πρώτες σε αυτή τη διοργάνωση».

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος; «Προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα και να γίνω όσο καλύτερη μπορώ για να βοηθάω την ομάδα μου».

Θα μας δώσεις μία ευχή για τη νέα χρονιά; «Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς, χωρίς τραυματισμούς, και να μπούμε δυναμικά στο 2014 ώστε να φέρουμε εις πέρας τα παιχνίδια που μας περιμένουν, και γιατί όχι να μπούμε στην τριάδα». 

 

Φιορέλα Μάλο

Διαβάστηκε 3184 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ