1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2018 16:21

Το μυαλό στην Ελλάδα πλέον για τον Ολυμπιακό και στο ντέρμπι κορυφής με τον αήττητο Πανναξιακό

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανναξιακό στο «Μελίνα Μερκούρη» ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών (2/12, 18.00).

Η αναμέτρηση είχε αρχικώς προγραμματιστεί για το Σάββατο 1/12 αλλά μεταφέρθηκε για την Κυριακή 2/12, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις Κυκλάδες.

Οι «ερυθρόλευκες» παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν κόντρα στην Βολερό Λε Κανέ για το Τσαλεντζ Καπ, δεν κατάφεραν να προκριθούν στους «16» και πλέον αφιερώνονται πλήρως στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Με 12 βαθμούς, ο Ολυμπιακός είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με ένα παιχνίδι λιγότερο (αυτό της 5ης αγωνιστικής με την Κόρινθο που θα γίνει στις 5/12).

Ο Πανναξιακός πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Έχει συγκεντρώσει το μέγιστο των βαθμών (18) και με μόλις ένα χαμένο σετ, οδηγεί την κούρσα της Volleyleague. Η ομάδα της Νάξου βρίσκεται στη 2η θέση με τους περισσότερους άσσους (58), 4 λιγότερους από τον Άρη, ενώ έχει την καλύτερη υποδοχή της κατηγορίας με 62%.

Ειρήνη Κοκκινάκη (Ολυμπιακός ΣΦΠ) στο olympiacososfp.gr: «Ερχόμαστε από ένα πολύ δύσκολο ματς στο οποίο δείξαμε πάρα πολύ καλή εικόνα και τι μπορούμε να πετύχουμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι, παίζουμε καλύτερα και ατομικά και ομαδικά. Ο αγώνας με τον Πανναξιακό είναι ο επόμενος στόχος μας. Δεν ξεφεύγουμε από τους στόχους μας. Θέλουμε τη νίκη έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου μας, τον οποίο περιμένουμε για ακόμα μια φορά στο Ρέντη».

Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Μπορεί να πέρασε 2-3 περιπέτειες φέτος αλλά έχει πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Εμείς θα πάμε χωρίς άγχος για να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Volleyleague Γυναικών - 7η αγωνιστική

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου

Α' Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Ηλυσιακός
Διαιτητές: Μενεσλής, Βελώνης, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Αρβανίτης, Γραμματεία: Καλογιάννη.

ΔΑΚ Ευόσμου 18.00: ΑΠΣ Αίας - ΑΣΠ Κόρινθος
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Τσιούλα, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Κεχαγιά, Λουμσί, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Π. Σαλπέας 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΣΠ Θέτις
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος, Επόπτες: Τολιός, Κατσιάρας, Γραμματεία: Πεσινόγλου.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου

Μ. Μερκούρη 18.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανναξιακός ΑΟΝ
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Πετρόπουλος, Κατερλή, Γραμματεία: Κορδετζάκη.

18/12 18.00: ΑΟ Μαρκόπουλου - ΑΟ Θήρας

20/12 18.00: ΑΣ Άρης - ΑΣ Μακεδόνες

*Η φωτογραφία είναι από την αναμέτρησή τους για τη σεζόν 2017-18.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ