1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2018 11:50

Εξομολόγηση με αποκαλύψεις Αγκάμεζ για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό!

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ έδωσε συνέντευξη στο σημερινό φύλλο του «Εθνους της Κυριακής».
Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση και σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μιλάει για το διαζύγιο με τον Ολυμπιακό, την πρόταση του ΠΑΟΚ, την αναμενόμενη «επιστροφή» του Παναθηναϊκού, την άγνωστη περιπέτεια που πέρασε στο Ιράν και αποκαλύπτει την ελληνική ομάδα που θέλει να κλείσει την καριέρα του.

Σχετικά άρθρα

  • Ο Αγκάμεζ επιλέχθηκε πρώτος για τη Νότιο Κορέα!
    Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας και μάλιστα επιλέχθηκε πρώτος από τους έξι συνολικά αθλητές που διακρίθηκαν στα τράιαλς που έγιναν στη Μόντσα. Μετά την πρόκριση των έξι παικτών η Γουόρι επέλεξε πρώτη τον αθλητή που ήθελε και αυτός ήταν ο Κολομβιανός διαγώνιος που τη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και στο παρελθόν και στον Παναθηναϊκό.
  • Αγκάμεζ: «Με πλήγωσε ο Ολυμπιακός, ίσως κάποια στιγμή να παίξω στον ΠΑΟΚ»
    Ο Κολομβιανός διαγώνιος μιλά στη «Μ» για τον τρόπο που έφυγε από τους «ερυθρόλευκους» , την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να παίξει στον ΠΑΟΚ.

  • Στην Πορτογαλία συνεχίζει ο Αγκάμεζ
    Στην πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα συνεχίσει ο γνωστό μας Λίμπερμαν Αγκάμεζ.

  • Προς Ιράν ο Αγκάμεζ
    Πρόταση συνεργασίας με την Παϊκάν από την Τεχεράνη έχει στα χέρια του ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ.
  • MVP των ημιτελικών ο Αγκάμεζ
    Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι εκπληκτικές του εμφανίσεις στους ημιτελικούς απέναντι στον Παμβοχαϊκό του έδωσαν το βραβείο του MVP «Βίκος Cola».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ