1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2023 12:46

Ο Πατηνιώτης στο ΟΑΚΑ, ευχαριστεί τον Γιάννη Βρούτση

Ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Θήρας  δηλωσε μετά τον επιλογή του στο ΔΣ του ΟΑΚΑ

«Τιμητική επιλογή, μεγάλη ευθύνη.

Ήταν απρόσμενη και συγκινητική τιμή  η επιλογή μου για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών "Σπύρος Λούης" (Ο.Α.Κ.Α.). Θεωρώ πως το να υπηρετήσω αυτό το εμβληματικό ορόσημο και εκπληκτικό τοπόσημο του ελληνικού αθλητισμού, αποτελεί για μένα τεράστια τιμή και σοβαρότατη ευθύνη.

Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του Υπουργού κ. Γιάννη Βρούτση που με επέλεξε για να εκπροσωπήσω τη νησιωτική Ελλάδα στο πεδίο της αθλητικής δραστηριότητας. Προτίθεμαι να αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω αυτήν την τιμητική επιλογή που θεωρώ πως αντανακλά στο σύνολο των νησιωτών του αθλητισμού. Είναι πρόσθετη η ευθύνη, γιατί ο κ. Βρούτσης ως  νησιώτης Βουλευτής και Υπουργός, γνωρίζει άριστα τις ιδιαιτερότητες που προκύπτουν από τη νησιωτικότητα.

Τώρα, ανέλαβε ένα δύσκολο μετερίζι, προσφοράς και αγώνα. Τον Αθλητισμό. Από την πρώτη στιγμή που ο Πρωθυπουργός του ανέθεσε το Χαρτοφυλάκιο, το αναβάθμισε κιόλας, εκτιμώντας όχι μόνο τη βαρύνουσα σημασία του για την ελληνική κοινωνία, αλλά και την πολιτική, διαχειριστική και οραματική διαδρομή και επάρκεια του κ. Βρούτση.
Από τις πρώτες κιόλας δηλώσεις του, στα «Νομίκεια» στη Σαντορίνη, έδειξε ολοκάθαρα πως επιφυλάσσεται ειδική, αναγκαία και περισσότερο δίκαιη αντιμετώπιση που θα εδράζεται στον κανόνα της νησιωτικότητας.
Δηλώνω λοιπόν υποχρεωμένος να υπηρετήσω αυτό το όραμα για τον αθλητισμό. Με όσες δυνάμεις έχω. Τίθεμαι απόλυτα στη διάθεση αυτής της νέας προσπάθειας και ευχαριστώ, για την εξαιρετική τιμή»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ