1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-04-2017 18:32

Για τη «στέψη» ο Ολυμπιακός, για το... θαύμα ο Πανναξιακός

Ο τρίτος τελικός της Α1 γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανναξιακό θα διεξαχθεί αύριο στο κλειστό του Ρέντη (29/4, 20.00).
Ο Ολυμπιακός με προβάδισμα 2-0 νίκες θέλει να τελειώσει τη σειρά μέσα στο «σπίτι» του και να στεφθεί πρωταθλητής για 5η συνεχόμενη σεζόν. Παρά το 2-0 η σειρά ειναι δύσκολη για τις «ερυθρόλευκες» που χρειάστηκαν το τάι μπρέικ στη Νάξο. Ωστόσο την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το τρόπαιο με τους οπαδούς της ομάδας. Η λίμπερο των «ερυθρολεύκων», Αρέτα Κονόμη ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα τεθεί στη διάθεση του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο Πανναξιακός έχει σταθεί ανταγωνιστικά στη σειρά των τελικών με αποκορύφωμα τη δεύτερη αναμέτρηση στο ΔAK Νάξου και κάπως έτσι επιθυμεί να παρουσιαστεί και στον τρίτο τελικό. Η ομάδα του Ρούση έχασε την ευκαιρία να ισοφαρισει τη σειρά και να πάει στο Ρέντη με καλύτερη ψυχολογία. Προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Γιώργου Ρούση.

1 σχόλιο

  • Comment Link proedros Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 08:52 posted by proedros

    ΚΟΥΙΖ :Ποιος είναι ο Πρόεδρος ? που έχει εξαφανιστεί και καπηλεύεται , μόνο τις επιτυχίες τις ομάδας , για προσωπικό όφελος
    Αργότερα ίσως υπάρξει και συνεχεία

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ