1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2024 19:32

Να μείνει στο κυνήγι της κορυφής ο Παναθηναϊκός, να ξεκολλήσει η Καλαμάτα 80

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Καλαμάτα 80 στην «πράσινη» αναναμέτρηση που θα γίνει στο Μετς για την 15η αγωνιστική της Volley League. (γυμναστήριο Μετς, 15η αγωνιστική, 11/2, 17:00, P.A.O. T.V., Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μενεσλής).
O Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το σερί του στο πρωτάθλημα και να μείνει σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έχει 35 βαθμούς έναντι 36 του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και θέλει να διατηρήσει τις ισορροπίες σε αυτό το επίπεδο τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που εκτός απροόπτου θα κρίνει και την πρώτη θέση.

Νέο πρόσωπο για τον Παναθηναϊκό θα είναι ο Καναδός πασαδόρος Κερν Κάμερον που ανακοινώθηκε στα μέσα της εβδομάδας.

Η Καλαμάτα 80 βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς αλλά σε απόσταση αναπνοής. Την χωρίζουν μόλις 2 βαθμούς από Κηφισιά και Άθλο που έχουν από 11 και μοιράζονται την 5η θέση.

Ο προπονητής του Α.Ο.Καλαμάτα 80 Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε: «Ακόμα ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολυ δυνατή ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του παιχνιδιού και έχουμε προετοιμαστει κατάλληλα ώστε να ανταπεξελθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής έχουμε ανταποκριθεί, χωρίς αυτό να φαίνεται στη βαθμολογία.Το ίδιο θα προσπαθήσουμε και αυτή τη φορά. Θα παρουσιαστουμε χωρίς άγχος γιατί από αυτό το παιχνίδι έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ