1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-11-2015 21:57

Πρώτο τρίποντο για Παναχαϊκη με... τείχος από τον Τακουρίδη

Την πρώτη της νίκη  μέσα στο σπίτι της πανηγύρισε η Παναχαϊκή  που  επικράτησε  με 3-1 σετ τον Ηρακλή για την 4η αγωνιστική της Volleyleague «Πάμε Στοίχημα». Πρωταγωνιστές ήταν ο Νίκος Ρουμελιώτης, αλλά και ο Γιάννης Τακουρίδης που πήρε έξι μπλοκ
Στο 1o σετ η ομάδα του Γιώργου Λυκούδη μπήκε δυνατά  και η καλή υποδοχή και  οι σωστές επιλογές στην επίθεση ήταν οι λόγοι που «έχτισε» από νωρίς διαφορά και έφτασε στην κατάκτηση του σετ για το 1-0.

Στο 2o σετ  η αναμέτρηση έγινε ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες οι οποίες συμβάδιζαν μέχρι και το 14-14 όπου ο Ηρακλής απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα 2 πόντων (14-16, 20-22,) όμως η Παναχαϊκή με τα σέρβις του Ντονά έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 23-22. Παρολαυτά οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και με ένα δικό τους σερί 3-0 κατέκτησαν το σετ για να φτάσουν στην ισοφάριση και στο  1-1.

Στο 3o σετ, η Πατρινή ομάδα μπήκε πιο δυνατά, με «όπλα» το σερβίς και το καλό μπλοκ πήρε προβάδισμα και έφτασε σχετικά εύκολα στην κατάκτηση του σετ κάνοντας το 2-1.

Στο 4ο σετ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, με καλό σερβίς και τακτικό μπλοκ, πήραν προβάδισμα 4 πόντων (10-6). Η Παναχαϊκή με τα σερβίς του Νίκου Ρουμελιώτη μείωσε σε 12-11 ενώ με  τα μπλοκ του Τακουρίδη ισοφάρισε σε 16-16 για να προηγηθεί με 18-16. Η συνέχεια άνηκε στην Πατρινή ομάδα που διατήρησε την διαφορά και έφτασε στην κατάκτηση του σετ και μαζί της «καθαρής» νίκης με 3-1.

Διαιτητές: Ονόπας, Βουδούρης.

Τα σετ:3-1(25-20, 23-25, 25-20, 25-21) σε 114΄

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Λυκούδης):Τακουρίδης 13π. (5/8, 2 άσσοι, 6 μπλοκ), Ρουμελιώτης 25 (23/44, 2 άσσοι), Σαρικεΐσογλου 7 (4/13, 3 άσσοι), Βλαχοστάθης 8 (3/5, 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Λιβαθηνός 2 (1/2, 1 άσσος), Βασιλάκος 3 (3/7) / Μένιος Ρουμελιώτης (λ. - 88% υ., 38% άριστες), Ντονάς 3 (2/8, 1 άσσος), Μακρυγιάννης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Πάτρας):Χατζηηλιάδης 17π. (13/25, 1 άσσος, 3 μπλοκ), Μαυροβουνιώτης 5 (4/9, 1 μπλοκ), Παλέντζας 17 (15/28, 1 άσσο, 1 μπλοκ), Στίγγας 8 (6/11, 1 άσσο, 1 μπλοκ), Πέντσεφ 7 (2/2, 5 μπλοκ), Γάτσης 4 (2/5, 1 άσσος, 1 μπλοκ) / Παπαδημητρίου (λ. - 50%υπ., 24% άριστες), Πιπέργιας 1 (1 άσσος), Τσολάκος 5 (3 / 4, 1 άσσος, 1μπλοκ), Στεφανίδης 4 (4/9).

2 σχόλια

  • Comment Link ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΣΑΣ ΟΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 18:14 posted by ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΣΑΣ ΟΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    σε γνωστό οπαδοδημοσιογραφικό σάιτ άρχισαν τα όργανα. Κρισιμότατο λέει το εμβόλιμο παιχνίδι με τον Παμβοχαικό. Τι λέτε ρε άρχισαν από τώρα τα κρισιμότατα; Και που είστε ακόμα. Αν δεν το έχετε καταλάβει η κατάσταση στον Ηρακλή είναι κρίσιμη από τότε που άτομα σαν τον κυλικειάρχη και σαν τον κοντομουσάτο παριστάνουν τους παράγοντες. Ρε που πάτε ρε με δαύτους. Μάγκες ,κάθε παιχνίδι αυτού του Ηρακλή θα είναι κρίσιμο με όποιον και να παίζει, καταλάβετέ το. Με τετοια ομάδα και κυρίως με τέτοια διοίκηση χλωμή την κόβω την κατάσταση.Οδηγός τους είναι η περσινή χρονιά του γυναικείου δηλαδή 20 στα 20 ήττες και φούντο. Μιλάμε για μεγαθήρια του αθλήματος, γεννημένοι για ακατάριπτα ρεκόρ.

  • Comment Link ROMA 2006(ξερετε τι ειναι αυτο;) Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 06:34 posted by ROMA 2006(ξερετε τι ειναι αυτο;)

    Που εισαι ρε τυπαρα iesma να μας μιλησεις για επιβλητικες εμφανισεις και αλλες ανοησιες, που πα ηγυριζες σα μωρο τη νικη επι της ελλιπεστατης Ορεστιαδας και γελουσε μαζι σου καθε νοημων ανθρωπος; Τωρα δεν ειχε επιβλητικη εμφανιση; Μιλαμε για φαιδρα πραγματα και για μια κακιστη ομαδα. Αργα η γρηγορα θα δειτε που ο καφετζης Νο 1 θα κανει την κλασικη κινηση πανικου και θα φερει κι αλλο ξενο απο που αλλου , απο τη Βουλγαρια φυσικα, ξερει αυτος εχει ακρες για παικτες και για "επενδυτες" εκει. Αντε τωρα λουφαξτε τσακαλακια που εχετε το θρασος να γραφετε και διθυραμβικα σχολια για την ομαδα αυτη που απλα συμμετεχει με σκοπο απλα να υπαρχει και το χαιρεστε κιολας. Καλα ρε σεις μηπως δεν ειστε ηρακληδεις; Τι κανετε; Βαλθηκατε να εξαυλοσετε οτι υπαρχει απο το πολυπαθο σωματειο; Σηκωθειτε ρε και φυγετε, οχι αλλη ξεφτιλα. Δε θελουμε η ομαδα μας να ειναι στην τριτη και τελευταια ταχυτητα του πρωταθληματος και να συναγωνιζεται τη Λαμια και την Ορεστιαδα. Γιατι μη μου πειτε οτι ολοι εσεις που το παιζετε παραγοντες , εφοροι και οτι ναναι οτι κοιτατε τι κανουν οι αλλες ομαδες; Μονο Λαμια, Ορεστιαδα, Παναχαικη κοιτατε. Μπραβο σας παραγονταρες μου ειστε φοβεροι. Τελικα μαλλον ειτε δεν ειστε ηρακληδεις ειτε δεν ξερετε τι θα πει Ηρακλης στο αθλημα. Ετσι ειναι οταν οπαδοι του καγκελου θελουν ξαφνικα και χωρις να εχουν ιδεα απο βολλει να το παιξουν παραγοντες. Οπου μπηκανε τα διαλυσανε οπως και στο ποδοσφαιρο και το μπασκετ. Οπως βλεπετε δεν μιλαω καθολου για το αγωνιστικο. Τοσο ο παοκτζης οσο και οι αθλητες αυτο μπορουν αυτο κανουν. Τα λεγαμε απο το καλοκαιρι. Το προβλημα στον Ηρακλη ειναι κατι τυποι τυπου iesma και αλλων τετοιων που ξαφνικα ουτε οι ιδιοι πιστευουν οτι κανουν κουμαντο στο μεγαλο βολλεικο Ηρακλη και λες και ειναι σε ομαδα συνοικιας πανηγυριζουν για νικες που κανονικα θα επρεπε να μας αφηνουν αδιαφορους. Αντε ρε φιλαρα βγες τωρα να γραψεις τα κουλα σου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ