1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-06-2015 22:15

Από τα βόρεια στα νότια Ταμπουρατζής και Σουλτανόπουλος

Σε δύο παλιούς γνώριμους στρέφεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει ήδη αποκτήσει δύο βασικά στελέχη του ΑΟ Κηφισιάς, όπως σας είχε αποκαλύψει το volleynews.gr την 1η Ιουνίου. 

Ο πρώτος και πιο ... πρόσφατος είναι ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα από το 2006 ως το 2010 και μάλιστα το 2009-10 πανηγύρισε το νταμπλ με προπονητή τον Γιάννη Καλμαζίδη και συμπαίκτη τον αστέρα του ευρωπαϊκού βόλεϊ, Ιβάν Μίλκοβιτς. 

Το όνομα του δεύτερου, είναι και αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη έκπληξη, αφού ο Κώστας Ταμπουρατζής δεν άφησε την Κηφισιά ποτέ από το 2004 και το κάνει τώρα ύστερα από 11 χρόνια. Ο διεθνής λίμπερο φόρεσε τα ερυθρόλευκα στην εφηβεία του, το 2000-01. 

8 σχόλια

  • Comment Link τέως Σάββατο, 06 Ιουνίου 2015 15:40 posted by τέως

    Πάντως γιά τήν φετινή χρονιά,μακράν καί μπράβο του ο Γκαράς παίδες.Προφανώς η πολιτική τού ΟΣΦΠ είναι όσο λιγότεροι παλιοί στήν ομάδα τόσο τό καλύτερο.Σεβαστό μέχρις ενός σημείου από τούς διοικούντες.

  • Comment Link κόψε κάτι Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 15:33 posted by κόψε κάτι

    Lykos ε όχι και το δεύτερο καλύτερο λίμπερο. Μακράν κιόλας.. καλό.καλό!

  • Comment Link Lykos Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 22:05 posted by Lykos

    Θα ηθελα να ηξερα ποιο φωτεινο μυαλο αφηνει το μακραν του δευτερου καλυτερο λιμπερο της Ελλαδας να φυγει;;;

  • Comment Link Αγανακτισμενος Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 20:19 posted by Αγανακτισμενος

    Ασε ρε pamvo fan,που το παιζεις κι εξυπνος!Μηπως εισαι ενετγο μελος της διοικησης και μας δουλευεις ολους;Μηπως ασχολεισαι και με τα μεταγραφικα της ομαδας;Μηπως ησουν σε καθημερινη βαση στο γηπεδο;(λεω εγω τωρα)Σας εχει παρει χαμπαρι ο κοσμος ρεεε!Πλησιάζει η ωρα της απορριψης!

  • Comment Link pamvo- fan Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 11:09 posted by pamvo- fan

    φιλε μου γιωργο από βραχατι,δεν θεμα μαντειας ,αλλα να μπορεις να διαβαζεις και λιγο πισω από τις λεξεις.

    όταν ,διαβαζεις τις προηγούμενες εβδομάδες ότι ο καλμαζιδης δεν τα βρηκε στην πρωτη συναντηση με παοκ , ο γκομεζ ειπε όχι στην προσφορα του παοκ ,αλλα και για να μεινει στον παοκ θελει τον καλμαζιδη προπονητη ,συν την γνωστη τακτικη του γαυρου να ψωνιζω ότι καλο υπαρχει σπο την περυσινη σεζον και το χω δει (ντιατσκοφ τακουριδη ,πελεκουδα περυσι ,καλντειρα προπερσι κ.ο.κ)δεν θελει και πολύ να καταλάβεις ότι υπαρχει δακτυλος του γαυρου.....!!!!!!!!

    αλλα ξαναλεω ,προβλεψη εκανα που σημαινει οτι μπορει και να πεσω εξω.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ