1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2017 13:25

Ο Αρσενιάδης στα χνάρια του Δρίκου

Ο Κώστας Αρσενιάδης έχει δώσει τη λίστα της Εθνικής ανδρών στην Ομοσπονδία, αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τον δεύτερο τελικό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις, αφού δεν έχει και τα χρονικά περιθώρια να ετοιμάσει νέα ομάδα.
Ο νέος ομοσπονδιακός θα βασισθεί επομένως στο πλάνο του Δρίκου και θα καλέσει πάνω-κάτω τους ίδιους παίκτες συν τον Ντίμα Φιλίποφ, που ξεκαθάρισε όμως έγκαιρα ότι θα κάνει αποθεραπεία για τη μέση του, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα του.

Πρόβλημα παραμένει το γεγονός ότι παίκτες όπως οι Πρωτοψάλτης, Κουμεντάκης δεν έχουν αγωνισθεί πολύ στις ομάδες τους, ενώ ο Τζούριτς βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία και στο τελευταίο ματς του γαλλικού πρωταθλήματος δεν έπαιξε ο Πετρέας.  Επιστρέφει εξάλλου ο Μενέλαος Κοκκινάκης ως ακραίος και όχι ως  λίμπερο.

Η Εθνική ξεκινάει τις προπονήσεις στις 5 Μαΐου στην Αλεξανδρούπολη, επιστρέφει στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια με την Τυνησία στο Ρέντη, 16,17,18 Μαΐου και αναχωρεί στις 22 Μαΐου για το Ρότερνταμ, όπου θα παίξει στα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 11:35 posted by ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    Αμστερνταμ πανε παιζουν στο KOOG aan de ZAAN στα προαστια του Αμστερνταμ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ