1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2017 21:02

Με τον κόσμο του για το 2-1 ο Ολυμπιακός, για το μπρέικ ο ΠΑΟΚ

Η σειρά των τελικών της Volley League «Πάμε Στοίχημα» επιστρέφει στο Ρέντη, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Πρωτομαγιά στο «Μελίνα Μερκούρη», με τον νικητή να παίρνει το προβάδισμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος (3ος τελικός, 1/5, 19.00, Novasports-2HD, Παπαδογούλας, Μυλωνάκης).
Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει απάντηση για την ήττα την περασμένη Παρασκευή στο «Παλατάκι» αξιοποιώντας την έδρα του και ο ΠΑΟΚ να σπάσει την έδρα του αντιπάλου του και να πάει σε φιέστα τίτλου την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

O Oλυμπιακός μετά από μία μέτρια εμφάνιση στον δεύτερο τελικό καλείται να δείξει αντανακλαστικά υποψήφιου πρωταθλητή για να ανακτήσει τον έλεγχο και το προβάδισμα στο σκορ στη σειρά των τελικών. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την υποστήριξη από τους οπαδούς τους και το «Μελίνα Μερκούρη» αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, θα συνεχιστεί τη Δευτέρα (1/5) από το εκδοτήριο στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη από τις 16:00 μέχρι την εξάντλησή τους. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€, 10€.

Με τη δυναμική που του έδωσε η νίκη με 3-0 σετ στον δεύτερο τελικό ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει την υπέρβαση και να σπάσει την έδρα του Ολυμπιακού. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και η ομάδα του Χόρχε Ελγκέτα δείχνει να έχει βρει το φορμάρισμα της στην πιο κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος. Το θέμα είναι εάν είναι δυνατόν να έχει συνέχεια η εμφάνιση της Παρασκευής. Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα και έκανε προπόνηση στο γυμναστήριο της Ηλιούπολης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ