1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-08-2017 12:29

Διαμάχη του Ηρακλή Χαλκίδας με τον Κουέβας

Μια διαμάχη έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον αθλητή Χοσέ Κουέβας και την ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας.
Ο Πορτορικανός διαγώνιος βοήθησε πέρσι την ομάδα να κερδίσει την παραμονή της, ωστόσο με επιστολή του στην ιστοσελίδα της Χαλκίδας dinataathlitika.gr ισχυρίζεται ότι δεν έχει πληρωθεί από τον Απρίλιο. Μάλιστα παρότι υπέγραψε τον διακανονισμό προκειμένου να πάρει άδεια ο Ηρακλής, δεν έχει γίνει κάποια κατάθεση.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας απάντησε ότι στις 22 Ιουλίου, εστάλησαν στον τον αθλητή τα χρήματα της πρώτης δόσης του διακανονισμού (1.000 ευρώ) ενώ οι υπόλοιπες δύο ισόποσες δόσεις πρέπει να πληρωθούν στις 30/9 και 30/10

Ο αθλητής ωστόσο επανήλθε αναφέροντας, ότι όντως του κατατέθηκαν 1.000 ευρώ, αλλά με την παράκληση να τα δώσει στον Ομάρ Τάπια που επίσης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Χαλκίδα, καθώς η ομάδα δυσκολευόταν να στείλει τα χρήματα στον Άγιο Δομίνικο όπου κατοικεί ο παίκτης. Μάλιστα έλαβε την υπόσχεση ότι την επομένη θα γινόταν και σε αυτόν η ανάλογη κατάθεση.  Παρ όλα αυτά, 20 μέρες μετά, ισχυρίζεται ότι του είπαν ότι προέκυψαν προβλήματα με την τράπεζα και παρακρατήθηκαν τα χρήματα.

Στη δεύτερη απάντηση του Ηρακλή Χαλκίδας αναφέρεται ότι η πρώτη κατάθεση των 1000 ευρώ (22/7) αφορούσε τον Χοσέ Κουέβας. Στη συνέχεια (25/7) έγινε και δεύτερη κατάθεση για τον Ομάρ Ταπια, προκειμένου να διευκολυνθεί ο παίκτης που αντιμετώπιζε προβλήματα με το τραπεζικό σύστημα της χώρας του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ