1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2017 19:02

Η ΑΕΚ και το...μπάχαλο στην Α2

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Ο Αλμπέρτο Νεόφυτος, γιός του προπονητή Νίκου, ανέλαβε τη διοίκηση της ομάδας ανδρών του Πανιωνίου, αφού όλη η οικογένεια τρέφει κυανέρυθρα συναισθήματα. Απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο να εισηγηθεί την πρόσληψη του πατέρα του...

Mε δυσπιστία αντιμετωπίζουν διάφοροι βολειμπωλίστες την προσπάθεια της ΑΕΚ στην Α2 ανδρών, αφού κι άλλες φορές στο παρελθόν έγινε επανεκκίνηση, χωρίς αίσιο τέλος.

Η ΑΕΚ χρειάζεται νέα άφθαρτα πρόσωπα που θα βγουν μπροστά για να πείσουν ότι αλλάζει σελίδα η "Ένωση", κι όσοι παλιοί θέλουν να προσφέρουν, ας μείνουν πίσω από τα φώτα.

Η κλήρωση του Ευρωβόλει 2019 γύρω στις 20 Οκτωβρίου, θα δείξει πόσο εύκολα μπορούν να προκριθούν οι ελληνικές ομάδες, αφού θα συναγωνισθούν αντιπάλους υποδεέστερους έως ισάξιους. Και δεν θα χωρούν πλέον δικαιολογίες.

Η απόφαση της διοίκησης Μαυρομάτη να ερωτηθούν οι ομάδες που εξασφάλισαν το δικαίωμα συμμετοχής στην PreLeague ανδρών, σε συνδυασμό με τη δειλία ορισμένων συλλόγων, έφεραν μια απίστευτη ανισοκατανομή στους ομίλους της Α2 ανδρών.

Κάποιοι όμιλοι τελειώνουν μέσα Φεβρουαρίου, που είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, αφού οι αθλητές θα σταματήσουν τους αγώνες και οι σύλλογοι τους πρέπει να διαχειρισθούν αγωνιστική περίοδο 4 μηνών.

Αυτή η ανωμαλία πάντως θα αποκατασταθεί την περίοδο 2019-20 και θα έχουμε επιτέλους ένα όμιλο στην Α1 ανδρών, γυναικών, μια Preleague και δυο ομίλους(Βορράς-Νότος) στην Α2 ανδρών, γυναικών.

Η ψηφοθηρική δημιουργία 4 ομίλων στην Α2 και απο κάτω τοπικά πρωταθλήματα των 4-5 ομάδων θα εκλείψει, αλλά το βόλει πληρώνει την κακοδιοίκηση της παρέας Μαυρομάτη σε όλα τα επίπεδα.

 ΠΗΓΗ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

2 σχόλια

  • Comment Link αντικειμενικος Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 06:54 posted by αντικειμενικος

    Πανιώνιος Αεκ πουλάνε μόνο όνομα. Δεκάδες φέσια σε αθλητές και προπονητές και οι δύο. Η Αεκ λίγο περισσότερο γιατι εχει χρεη απο Α1.

  • Comment Link Enositis21 Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 04:53 posted by Enositis21

    Τραγικη αναρτηση. Που κολλαει οτι ο Νεοφυτος ανελαβε τον Πανιωνιο στο παρακατω θεμα? απλα για να το πειτε ε? Μονο ΑΕΚ ρε πουθενα οι αλλοι!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ