1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-01-2017 21:59

Για την εμπειρία ο Πανιώνιος, στο... δρόμο για το Final 4 ο Ολυμπιακός

Ο Πανιώνιος στάθηκε πιο άτυχος από όλους στην κλήρωση του Κυπέλλου καθώς θα πρέπει να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο κλεστο της Νέας Σμύρνης (1/2, 16.00).


Οι κυανέρυθρες βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας στον 2ο υποόμιλο του Α’ ομίλου της Α2 Γυναικών και θέλουν να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1. «Για μας θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία η αυριανή», παραδέχθηκε η τεχνικός των κυανέρυθρων Μαρία Καλαρά και συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ότι η πορεία μας στο θεσμό τελειώνει εδώ, δεν είχαμε στόχο το κύπελλο, αλλά θέλαμε να φτάσουμε στο σημείο να παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα και τώρα θέλουμε να κερδίσουμε ότι μπορούμε. Άγχος δεν υπάρχει, αλλά προσμονή από όλα τα κορίτσια που το βλέπουν σαν μια μεγάλη πρόκληση».

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, απουσίες δεν υπάρχουν με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να δηλώνει: «Το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Είναι πάντα δύσκολη αυτή η διοργάνωση αφού περιλαμβάνει νοκ άουτ παιχνίδια, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε σοβαροί και σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι δύσκολο για εμάς να πάρουμε την πρόκριση. Γνωρίζουμε ότι δίνουμε πολλά και συνεχόμενα ματς σε μια σύντομη περίοδο ωστόσο είμαστε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την πρόκληση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ