1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-03-2014 18:57

Θρίλερ σε πολλά μέτωπα

Η τελευταία αγωνιστική πλησιάζει για το πρωτάθλημα της Volleyleague και τα σενάρια... δίνουν και παίρνουν. Η μόνη «αδιάφορη» είναι η ΑΕΚ, με τις υπόλοιπες να... καίγονται για βαθμούς

Ολυμπιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Ο Ολυμπιακός με νίκη με οποιοδήποτε σκορ ή και ήττα 3-2 καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με νίκη 3-0 ή 3-1 σετ καταλαμβάνει την πρώτη θέση καθώς έχει πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό. Ο Εθνικός σε ισοβαθμία με την Κηφισιά ή με τον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου έχει πλεονέκτημα. Επίσης έχει πλεονέκτημα σε τριπλή ισοβαθμία με Κηφισιά και Φοίνικα.

Νίκη Αιγινίου - Α.Ο.Φοίνικας: Η Νίκη θέλει βαθμούς για να βελτιώσει τη θέση της στα πλέι άουτ. Ο Φοίνικας μόνο με νίκη 3-0 ή 3-1 σετ ελπίζει να πάρει την 2η ή την 3η θέση στην τελική κατάταξη. Ο Φοίνικας σε ισοβαθμία είτε με την Κηφισιά, είτε με τον Εθνικό έχει μειονέκτημα. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας Εθνικού, Κηφισιάς και Φοίνικα η κατάταξη θα είναι: 2.Εθνικός, 3.Κηφισιά, 4.Φοίνικας.

Α.Ο.Κηφισιάς – Γ.Σ.Λαμία: Η Κηφισιά στοχεύει στην 2η θέση θέση και δεν έχει ελπίδες για την πρώτη θέση. Εάν νικήσει τη Λαμία 3-0 ή, 3-1 σετ και ο Εθνικός νικήσει τον Ολυμπιακό με το ίδιο σκορ θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία Εθνικού, Κηφισιάς και Ολυμπιακού και η σειρά κατάταξης θα είναι: 1.Εθνικός, 2.Κηφισιά, 3.Ολυμπιακός. Εάν ο Εθνικός ηττηθεί από τον Ολυμπιακό θα πρέπει η Κηφισιά να τον ξεπεράσει στη βαθμολογία καθώς στη μεταξύ τους ισοβαθμία η ακριτική ομάδα έχει πλεονέκτημα. Επίσης σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας Εθνικού, Κηφισιάς και Φοίνικα η κατάταξη θα είναι: 2.Εθνικός, 3.Κηφισιά, 4.Φοίνικας. Επίσης η Λαμία θέλει έναν βαθμό από την Κηφισιά για να εξασφαλίσει την 6η θέση καθώς έχει πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με τον δικέφαλο.

ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός: Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να έχει ελπίδα κατάκτησης της 6ης θέσης στην περίπτωση που ο Γ.Σ.Λαμία χάσει με 3-0 ή 3-1 σετ από την Κηφισιά στο Ζηρίνειο. Σε ισοβαθμία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία η ομάδα της Φθιώτιδας έχει πλεονέκτημα. Ο Παμβοχαϊκός ισοβαθμεί με τον Άρη και θέλει να τον ξεπεράσει για να πάρει πάνω στο νήμα την 8η θέση. Άρα θέλει νίκη επί του ΠΑΟΚ 3-0 ή 3-1 και ο Άρης να χάσει βαθμό από τον Παναθηναϊκό ή εάν ο Παμβοχαϊκός νικήσει 3-2 σετ ο Άρης να χάσει με οποιοδήποτε σκορ από τους «πράσινους». Εάν ο Παμβοχαϊκός πάρει έστω κι έναν βαθμό από τον ΠΑΟΚ θα ζητάει νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 ή 3-1 σετ. Σε αυτή την περίπτωση θα ισοβαθμήσουν ο Παμβοχαϊκός με τον Παναθηναϊκό με την ομάδα του Βραχατίου να έχει πλεονέκτημα στη μεταξύ τους ισοβαθμίας. Ο Παμβοχαϊκός εάν ισοβαθμήσει με τον Άρη η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πλεονέκτημα έδρας.

Άρης – Παναθηναϊκός: Είναι ο αγώνας που θα ρυθμίσει την 8η θέση. Ο Άρης κρατάει την τύχη του στα χέρια του καθώς εάν νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ θα κρατήσει την 8η θέση ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός καθώς σε ισοβαθμία με τον Παμβοχαϊκό έχει πλεονέκτημα. Ο Παναθηναϊκός για να μπει στην 8αδα θα πρέπει να νικήσει 3-0 ή 3-1 τον Άρη και παράλληλα ο Παμβοχαϊκός να χάσει με 3-0 ή 3-1 από τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει περίπτωση να ισοβαθμήσουν ο Παναθηναϊκός με τον Άρη, όπως δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε τριπλή ισοβαθμία Άρη, Παμβοχαϊκού και Παναθηναϊκού. Σε ισοβαθμία του Παναθηναϊκού με τον Παμβοχαϊκό η ομάδα του Βραχατίου έχει πλεονέκτημα.

Παναχαϊκή – ΑΕΚ: Η Παναχαϊκή θέλει τους βαθμούς της νίκης για να βελτιώσει τη θέση της για τα πλέι άουτ όπου μεταφέρεται η βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Και με τρίποντο δεν προλαβαίνει την 8αδα. Η ΑΕΚ είναι «αδιάφορη» βαθμολογικά διότι είτε χάσει είτε κερδίσει θα τερματίσει στην 5η θέση στην κανονική περίοδο.

* Όλοι οι αγώνες της 22ης αγωνιστικής θα γίνουν το Σάββατο 5 Απριλίου με ώρα έναρξης 19.00.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ