1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-11-2013 20:29

Δικαίωση της Λήμνου με ελάχιστες ποινές για Ναλπάντη, Κατζικά

Με το ελάχιστο της ποινής τιμωρήθηκαν από τον αθλητικό δικαστή ο αθλητής του Λήμνος Sports Club Κώστας Ναλπάντης και ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Κατζίκας για τα όσα έγιναν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Μακεδονικό στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Ο Ναλπάντης τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική (θα χάσει τον αγώνα με τη ΜΕΝΤ) και ο Κατζίκας με 10 ημέρες αποκλεισμό.
Η τιμωρία του Ναλπάντη ήταν η ελάχιστη που μπορεί να επιβληθεί από τη στιγμή που οι διαιτητές Ισκάς, Κάλλης του κράτησαν το δελτίο. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης η υπεράσπιση της Λήμνου απέδειξε σειρά καταστρατήγησης των κανονισμών με ευθύνη των δύο ρέφερι ενώ δεν αποδείχτηκε καμία κατηγορία για τον Ναλπάντη και το σωματείο.

Όπως κατήγγειλε η Λήμνος το χειροκίνητο σκορ του αγώνα δεν συμβάδιζε ποτέ με τον ηλεκτρονικό πίνακα, ο Μακεδονικός είχε δηλώσει διαφορετικό προπονητή και οι διαιτητές δεν έκαναν τους προβλεπόμενους ελέγχους.

«Αισθανόμαστε δικαιωμένοι μετά από μία δύσκολη εβδομάδα που χάσαμε χρόνο και χρήμα για μία υπόθεση που η Λήμνος δεν έχει καμία ευθύνη», είπε η πρόεδρος του συλλόγου Έλενα Σαμαρά και τόνισε πως θα ζητήσει την εξαίρεση των δύο συγκεκριμένων διαιτητών από τους αγώνες της ομάδας της.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ