1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2024 12:40

Ο νέος Φοίνικας Σύρου με Βαϊόπουλο, ο Κομητούδης στην Κηφισιά, ελεύθερος ο Μπαρμπούνης

Ο Νίκος Ζαλμάς σχεδιάζει τον νέο Φοίνικα Σύρου και από τους βασικούς Έλληνες κρατάει μόνο τον Άκη Ασπιώτη.

Στον νέο Φοίνικα Σύρου δεν χωρούσε ο κορυφαίος ακραίος του Μπαρμπούνης που μάλλον θα συνεχίσει στο εξωτερικό, ενώ ο Σωνάκης μετακόμισε στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου. Ο Σπύρος Μπαρμπούνης κράτησε με επιτυχία την υποδοχή του Φοίνικα με 50%(164/329) και είχε πολύ καλές επιδόσεις στην επίθεση 45%(140/312), αλλά εκτιμάται ότι ο Ζαλμάς δεν τον κράτησε γιατί είχε προσωπική κόντρα από το παρελθόν με τον παίκτη. Έτσι ο αθλητής από την Νέα Πέραμο είναι ελεύθερος. Bέβαια και ο παίκτης δεν είναι άμοιρος των ευθυνών του αφού πέρυσι του έκανε πρόταση ο Μίλων να μοιραστεί θέση βασικού ακραίου με τον Νανόπουλο, αλλά άκουσε τον μάνατζερ του που τον έστειλε στον Φοίνικα, γιατί έτσι του έβγαινε το μοίρασμα των πελατών του. Όσον αφορά την αντικατάσταση του  Τσέντομιρ Ίλιτς ήταν απόφαση του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Αρβανίτη που διατηρούσε προσωπικές σχέσεις με τον Νίκο Ζαλμά.

Στη θέση του Μπαρμπούνη αποκτήθηκε ο Καπετανίδης, στο ρόστερ θα ενταχθεί ο κεντρικός Μαϊκόν, που έπαιξε στην Κηφισιά και φέτος στην Λέφσκι, ενώ είναι κοντά στον  Λετονό πασαδόρο Έντβινς Σκρούντερς, που αποκτήθηκε πέρυσι από τον Άθλο Ορεστιάδας, αλλά στην συνέχεια πουλήθηκε  στην πολωνική Γιαστρέμπσκι. Στο κέντρο θα παίξει ο Bαγγέλης Βαϊόπουλος που φέτος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και πέρυσι στον ΟΦΗ.

Αποχωρεί εξάλλου από τον Ολυμπιακό και ο πασαδόρος  Δημήτρης Κομητούδης που θα παίξει την νέα χρονιά στην Κηφισιά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ