1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2024 10:57

Οι αδελφοί Μούχλια στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έκανε κίνηση ματ και ενέταξε στο ρόστερ του τους αδελφούς Μούχλια...

Ο ΠΑΟΚ σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια κινήθηκε αστραπιαία και απάκτησε τον  διαγώνιο της Εθνικής Δημήτρη Μούχλια (23,2.01), που μετά την Χαβάη πήγε στην γερμανική  Nτούρεν με διετές συμβόλαιο. Την Ντούρεν απέκλεισε ο Μίλων με νίκη 3-1 στην Γερμανία και ήττα 3-2 στην Νέα Σμύρνη, αφού μετά το δεύτερο σετ πρόκρισης ο Ψάρρας έβαλε τους αναπληρωματικούς. Τότε έπαιξε και ο Μούχλιας αφού τη θέση του βασικού διαγώνιου την είχε ο Χιλιανός Σεμπάστιαν Γκέβερτ.

stavrosmouhlias

Ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση και τον Ιανουάριο για την απόκτηση του Μούχλια για να αντικαταστήσει τον Βαν Ντε Ντρις, αλλά η γερμανική ομάδα δεν τον παραχωρούσε. Τελικά οι Θεσσαλονικείς πλήρωσαν το buyout  του δεύτερου χρόνου και τον απέκτησαν. Στην Πυλαία θα πάει και το μεγάλο ταλέντο του ελληνικού βόλεϊ ο Σταύρος Μούχλιας, που μόλις τελειώσει το σχολείο σε δυο χρόνια θα ενταχθεί στην ιταλική Τσιβιτανόβα που απέκτησε τα δικαιώματα του. Στο ρόστερ του ΠΑΟΚ και ο μεγαλύτερος αδελφός Βασίλης Μούχλιας και μάλλον θα έχουμε ρεκόρ Γκίνες με τρία αδέλφια στην ίδια ομάδα. Άλλο παιδί δεν έχει η οικογένεια...

mouchlia oikogeneia

Στον ΠΑΟΚ θα μείνει και ο Γιόσκο Μιλενκόσκι που σταμάτησε από την εθνική Βόρειας Μακεδονίας (παίζει στο golden league) για να ξεκουραστεί. Έμεινε και ο Μένιος Κοκκινάκης  θα αλλάξουν και οι τέσσερις ξένοι (Τρούχτσεφ, Βαν Γκάρντενερ, Σαμοϊλένκο, Βαν Ντε Ντρις) και θα αποκτηθούν ξένος πασαδόρος, ακραίοι και κεντρικός. Έγινε μάλιστα πρόταση και στον Μίλη, που κοιτάει προς τη Σύρο, αλλά στο νησί θα πάει άλλος Έλληνας για παρτενέρ του Ασπιώτη.

 

Σ. Λ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ