1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-11-2015 18:30

Η CEV απειλεί την ΑΕΚ με πρόστιμο 50.000€

Νέα... τορπίλη για την ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ από την CEV για την υπόθεση της Σόνιας Μποροβίντσεκ.
Με έγγραφο που έστειλε η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία στην ΑΕΚ και κοινοποίησε και στην ΕΟΠΕ το αναφέρει πως εάν μέχρι 30 Νοεμβρίου η διοίκηση της «Ενωσης» δεν εξοφλήσει το χρέος προς την αθλήτρια θα τιμωρήσει το σωματείο με έξτρα πρόστιμο 50.000 Ευρώ. Ήδη, η CEV έχει τιμωρήσει την ΑΕΚ με απαγόρευση μεταγραφών και πρόστιμο αλλά εάν δεν δοθεί λύση από την παρούσα διοίκηση του τμήματος τότε η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Παράγοντας της ομοσπονδίας δήλωσε πως το πρόστιμο βαρύνει αποκλειστικά το σωματείο και δεν έχει εμπλοκή η ομοσπονδία.

2 σχόλια

  • Comment Link Φεσακιας Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 02:04 posted by Φεσακιας

    Μονο ο Ρουμελιωτης;Ο Αλεξιου δηλωσε τον Αυγουστο με βεβαιοτητα θα αποκτηθουν 3 ξενες και παμε για πρωταθλημα.Αντι να κοιταξουν να ξεχρεωσουν τα φεσια φτιαχνουν ομαδες για πρωταθλητισμο 3 χρονια τωρα.Για να δουμε θα διαλυθουνε τωρα η θα πληρωσουν;Κριμα για μια τοσο μεγαλη ομαδα.

  • Comment Link αεκ21 Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2015 16:30 posted by αεκ21

    μου αρεσει που ο ρουμελιωτης εβγαζε την αισιοδοξια οτι θα βρεθει λυση με τις συγκεκριμενες παικτριες και θα γινουν μεταγραφες ξενων παικτριων ντροπη που μας δουλευουν ψιλο γαζι

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ