1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-11-2013 15:56

Βίοι αντίθετοι στο Ζηρίνειο

Μια από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής της Volleyleague, θα γίνει στο Ζηρίνειο(16/11, 19.00) όπου η μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Κηφισιά, υποδέχεται την Παναχαϊκή.

Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις νίκες και μία ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Ζηρίνειο. Αντίθετα η Παναχαϊκή έχει μόλις μία νίκη σε πέντε αγώνες, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Νίκη Αιγινίου και στοχεύει στην πρώτη εκτός έδρας νίκη. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στη Βόλεϊ Λιγκ.

Η Κηφισιά προέρχεται από το 3-2 επί του Άρη στη Μίκρα. Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Κώστα Αρσενιάδη. Από την άλλη ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιώργος Λυκούδης δεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν κόντρα στην Κηφισιά αλλά ως προπονητής είχε παίκτη τον Κώστα Αρσενιάδη στη Νίκαια. Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού.

Σαβ.16/11/2013 Ζηρίνειο 19.00 ΑΟ Κηφισιάς - Παναχαϊκή

Διαιτητές: Ονόπας, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Ζώης, Καλομοίρης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη

1 σχόλιο

  • Comment Link Volley Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013 12:44 posted by Volley

    Εσεις εκει στην nova θα δειξετε επιτελους και κανενα παιχνιδι της κηφησιας.??

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ