1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2024 16:04

Νίκος Αντωνιάδης: Από την Ορεστιάδα στον Ψηλορείτη και στη Volley League

«Πήραμε αυτό που αξίζαμε» ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης, μετά την άνοδο του ΟΦΗ στην Volley League.



Όπως τόνισε ο προπονητής απο την Ορεστιάδα «δεν μπορέσαμε να πάρουμε την πρώτη θέση, πήραμε τη δεύτερη. Αποκλείσαμε τον Αρη και πήγαμε στους τελικούς με τον Πανιώνιο, που ήταν εξαιρετική ομάδα και μας ζόρισε πολύ. Η άνοδος αυτή, μας δικαίωσε. Το θέλαμε πολύ. Ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες, όλη τη χρονιά. Είναι η δεύτερη φορά, που το ζω αυτό. Το είχα ζήσει και με την Ορεστιάδα. Είμαι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος, γιατί αυτοί που με εμπιστεύτηκαν, τους ανταπέδωσα και εγώ την άνοδο. Ο κύριος Δανδάλης και η διοίκηση συνολικά».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όλη τη χρονιά, αλλά και στην επόμενη μέρα: «Είχαμε δύσκολη χρονιά. Αργήσαμε στον σχεδιασμό μας, δεν ξέραμε αν θα παίξουμε Pre League ή Volley League. Χάσαμε παίκτες, αλλά παρ' όλα αυτά φτιάξαμε, μια πολύ καλή ομάδα και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Είναι νωρίς να πούμε, για του χρόνου. Θα δεί η διοίκηση, τα θέματα αυτά. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα ανέβηκε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ