1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-03-2024 17:53

Ο Σάκης Ψάρρας ανανέωσε με τον Μίλωνα μέχρι το 2026!

Η εντυπωσιακή πορεία του Μίλωνα και η σταδιακή άνοδο από το 2020 όταν και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Σάκης Ψάρρας δεν πέρασε απαρατήρητη από τη διοίκηση του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου και έτσι σήμερα κατέληξαν σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο.

Η εκτόξευση της ομάδας την εφετινή σεζόν με την 3η θέση στην κανονική περίοδο, την 5η θέση στην Ευρώπη, την πρόκριση στο φάιναλ-4 του κυπέλλου αλλά και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στο τμήμα αξιολογήθηκαν θετικά από τη διοίκηση που έβαλε τις βάσεις με διετές συμβόλαιο ξεκινωντας το σχεδιασμό για τη νέα ομάδα.

Η ανακοίνωση του Μίλωνα:

Η διοίκηση του Τ.Α.Α. Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων και ο Σάκης Ψάρρας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2026.

Η συμφωνία για νέο διετές συμβόλαιο επιτεύχθηκε μετά από συζητήσεις και ταύτιση απόψεων όχι μόνο στο επαγγελματικό σκέλος αλλά και στο κοινό όραμα να συνεχίσει ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων την επιτυχημένη πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη αναβαθμίζοντας τα δεδομένα του Ελληνικού ανδρικού βόλεϊ.

Ο Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος διότι στην καλύτερη χρονιά στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ ανδρών του Μίλωνα η διοίκηση αναγνώρισε την προσπάθεια και τις θυσίες που έκανα όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τους συνεργάτες μου. Δημιουργήσαμε συναισθήματα, γράψαμε ιστορία και αλλάξαμε τις ισορροπίες στο ανδρικό βόλεϊ. Όλη αυτή η πορεία δημιούργησε επαγγελματικό και συναισθηματικό δέσιμο. Πάνω σε όλο αυτό το οικοδόμημα θέλουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε και την επόμενη διετία. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση του Μίλωνα. Παρότι έχουμε μπροστά μας τις προσκλήσεις των ημιτελικών πλέι οφ πρωταθλήματος και το φάιναλ-4 του Κυπέλλου έχουμε αρχίσει τον σχεδιασμό για τη σεζόν 2024-25. Αισθάνομαι πως μαζί με τους συνεργάτες μου έχουμε να δώσουμε πολλά στον Σύλλογο και στο άθλημα. Προχωράμε…».

Ο Σάκης Ψάρρας είναι γεννημένος 1 Ιουνίου 1973 και μετά την πλούσια και επιτυχημένη καριέρα του ως αθλητής (πασαδόρος) ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στη Volley League με τον Εθνικό Πειραιά το 2016 με τον οποίο ανέβηκε στη Volley League και τη σεζόν 2017-18 έφτασε στην 7η θέση μεταξύ 12 ομάδων. Ακολούθησαν οι συνεργασίες με Ηρακλή Χαλκίδας και ΠΑΟΚ και από το 2020 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων που μόλις είχε επιστρέψει στη Volley League.

To 2021 o Mίλων τερμάτισε στην 6η θέση, το 2022 στην 5η θέση, το 2023 στην 4η θέση και βγήκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ενώ το αποκορύφωμα ήταν η εκπληκτική πορεία της σεζόν 2023-24 όπου εξασφαλίστηκε η 3η θέση στην κανονική περίοδο και η 5η θέση στο CEV Cup ενώ η ομάδα συνεχίζει στα ημιτελικά των πλέι οφ της Volley League αλλά και στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου για 3η φορά και δεύτερη συνεχόμενη στην ιστορία του θεσμού όπου μάλιστα στον ημιτελικό του φάιναλ-4 στη Λάρισα 29-31 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ