1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2024 22:33

Για το «2-2» ο παθιασμένος Μίλωνας, να αποδράσει με την πρόκριση ο Ολυμπιακός (21/3, 20.30, Esap T.V You Tube)

Ο Μίλων υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό των πλέι οφ Νο 4 που πιθανότατα να κρίνει και ένα εισιτήριο για τον τελικό. (γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 4ος ημιτελικός πλέι οφ, 21/3, 20:30, Live Streaming ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης).

Ο Μίλων μετράει δύο νίκες επί του Ολυμπιακού στα δύο προηγούμενα ραντεβού στο ίδιο γήπεδο και μάλιστα με σκορ 3-0 τόσο για την κανονική περίοδο όσο και στον δεύτερο ημιτελικό όπου ισοφάρισε σε 1-1. Το σερβίς θα είναι το καθοριστικό στοιχείο που θα κρίνει το νίκητή με βάση τις προηγούμενες εμφανίσεις των δύο ομάδων.

Ο Μίλων θέλει να κάνει το 2-2 στις νίκες ώστε να διεκδικήσει την υπέρβαση σε 5ο και τελευταίο αγώνα στην έδρα του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Έχουμε κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε πως μπορούμε να νικήσουμε για τρίτη φορά τον Ολυμπιακό εφέτος στην έδρα μας. Για μας είναι μία ακόμα γιορτή στην έδρα μας και ελπίζω πως δεν θα είναι η τελευταία για το πρωτάθλημα.

Δεν νιώθουμε άγχος, πίεση και κούραση, απεναντίας περιμένουμε πως και πως να τα δώσουμε όλα για άλλη μία φορά. Επειδή και οι δύο ομάδες ρισκάρουν πολύ από το σερβίς πιστεύω πως σε αυτόν τον αγώνα βασικό ρόλο θα παίξει η επίθεση.

Θέλω να πω πως και οι δύο ομάδες θα έχουν πόντους από το σερβίς οπότε βαρόμετρο θα είναι η επίθεση και η εμφάνιση των πασαδόρων. Και οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά οπότε όποιο νέο στοιχείο έχουν να παρουσιάσουν θα παίξει και αυτό σημαντικό ρόλο».

Volley League - Play Off - 4ος αγώνας

(Η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες)

Πέμπτη 21 Μαρτίου

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 17.00 (EΡΤ-3 H.D.): Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο. (νίκες: 1-2)

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Παπακοσμάς, Παρατηρητής αγώνα: Κάλλης, Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχελινάκης, Επόπτες: Λούμσι, Ψύχου, Γραμματεία: Κουμπλή.

Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης» Νέα Σμύρνη, 20.30 (Live Streaming ESAP T.V. Υou Tube): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (νίκες: 1-2)

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Τσάλεντζ ρέφερι: Βουδούρης, Επόπτες: Κατσιάρας, Καπότης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ