1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-02-2024 05:28

«Tελικός» στην Ορεστιάδα μεταξύ Άθλου και Πηγάσου (16η αγωνιστική, 18/2, 19:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Το ντέρμπι μεταξύ του Άθλου και του Πηγάσου Πολίχνης ξεχωρίζει στην 16η αγωνιστική και είναι από τους αγώνες που θα γίνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών των ομάδων που βρίσκονται από την 5η έως την 9η θέση (16η αγωνιστική, 18/2, 19:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Βασιλειάδης, Παπαχρήστου)


Τις δύο ομάδες τις χωρίζει ένας βαθμός. Ο Άθλος έχει 11 βαθμούς και ο Πήγασος έχει 10 βαθμούς επομένως το αποτέλεσμα θα έχει πολύ μεγάλη σημασία για το τελικό τους πλασάρισμα. Aγώνα της χρονιάς χαρακτήρισε τον αγώνα ο προπονητής του Άθλου Κριστιάν Τσιντιγκόι:

«Για εμάς ο αγώνας με τον Πήγασο είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, μαζί με το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου με την Κηφισιά. Προερχόμαστε από δύο δυνατά, καλά παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Παίζουμε στην έδρα μας και πάμε μόνο για νίκη ή το λιγότερο για τους 2 βαθμούς. Ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη και ψυχολογία για το επόμενο παιχνίδι μας στην Κηφισιά με την οποία κατά τη γνώμη μου θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την 5η-6η θέση. Ωστόσο, το βόλεϊ βέβαια είναι πάντα βόλεϊ. Εμείς πάμε αύριο να παίξουμε στην έδρα μας με φουλ αυτοπεποίθηση, να δώσουμε τον καλύτερο μας για τη νίκη και τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουμε μεγάλη ανάγκη τη στήριξη των φιλάθλων μας!».

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης κ. Γιάννης Ορφανός : « Οι επερχόμενες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα είναι υψίστης σημασίας για την ομάδα μας και τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα μας δουλεύει με όρεξη και αποφασιστικότητα ώστε να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ορεστιάδα αλλά και στα επόμενα».

Ο κεντρικός του Πήγασου Πολίχνης Γιώργος Παπαλεξίου: « Σίγουρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, έχουν μείνει τρία τελευταία παιχνίδια τα οποία οι ομάδες θεωρώ ότι είναι στα μέτρα μας και πρέπει να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, χρειαζόμαστε καθαρή νίκη. Από εκεί και πέρα έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, στο ματς με την Σύρο δείξαμε κάποια θετικά κομμάτια δυστυχώς στο τέλος χάθηκε το παιχνίδι αλλά παρόλα αυτά είμαστε σε καλό δρόμο και θα συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό».

Volley League 16η Αγωνιστική

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Κλειστό Παραλίας 17:00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Καλαμάτα 80 - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 0-3 (25-27, 23-25, 17-25)

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Ερμούπολης 17:00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Νικάκης, Μάλφας, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Συρίγος, Δρόσος, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Ορεστιάδας 19:00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Παπαχρήστου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Βαλκανιώτης, Ζηλιασκοπούλου, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Ζηρίνειο 17:00 (ΕΡΤ-3 Η.D.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Αρβανίτης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κώτσιας, Σπίγγου, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Ρεπό ο Ολυμπιακός ΣΦ.Π.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ