1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2023 23:48

Επειγόντως νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πήγασο που ψάχνει διπλό στo Παλατάκι

Mε το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Π.Α.Ο.Κ. και του Πηγάσου Πολίχνης θα ολοκληρωθεί η 5η αγωνιστικής της Volley league την Κυριακή 26 Νοεμβρίου. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλοι στις 6 Δεκεμβρίου και στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. (Γυμναστήριο PAOK Sport Arena, 5η αγωνιστική, 26/11, 19:00, EΡΤ Flix Sports, Διαιτητές: Δανιηλίδου, Παπακοσμάς).

Ο Π.Α.Ο.Κ. μετά το ρεπό που είχε την 4η αγωνιστική επιχειρεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα καθώς σε 3 αγώνες έχει μόλις έναν βαθμό. Όπως απέδειξε και στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με τη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ για το CEV Cup βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης και αυτό θέλει να το δείξει και στο πρωτάθλημα. 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόφσκι είπε: «Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα, καθώς θέλουμε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Προερχόμαστε από μία καλή εμφάνιση και νίκη στη Κροατία επί της Μλάντοστ. Όλα τα παιχνίδια θέλουν προσοχή, και σωστή διαχείριση, για αυτό και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα παίξουμε με την ίδια διάταξη, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, περιμένοντας την επιστροφή στο αρχικό μας πλάνο στο άμεσο μέλλον». 

Ο Πήγασος Πολίχνης έρχεται από το εντυπωσιακό 3-0 επί του Μίλωνα και έδειξε πως είναι ικανός και αποφασισμένος για όλα, ακόμα και για να κάνει ζημιά στον Δικέφαλο. Εχει 3 βαθμούς σε 4 αγώνες. Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης κ. Γιάννης Ορφανός: « Μετά την τελευταία μας νίκη επί του Μίλωνα η ομάδα σίγουρα έχει αποκτήσει μια πολύ καλή ψυχολογία και είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε πηγαίνοντας να παίξουμε εκτός έδρας σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι όπως είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ.

Θα είναι ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων, άμα θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι από αυτό πρέπει να παίξουμε στα όρια μας και γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή ότι ο ΠΑΟΚ καίγεται ουσιαστικά για βαθμούς οπότε καταλαβαίνουμε ότι αυξάνεται περισσότερο η δυσκολία του παιχνιδιού. Εμείς όπως έχω ξαναπεί κοιτάμε από κάθε παιχνίδι να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αυτό θα κάνουμε και τώρα, αυτό θα κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια».

Ο κεντρικός του Πήγασου Πολίχνης Απόστολος Αρμενάκης: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Εμείς προερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση και νίκη που σήμαινε και τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ αντιθέτως είναι από ρεπό και από μια ήττα με τον Μίλωνα. Γνωρίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με ένα σχήμα που δεν είχε προγραμματίσει εξαρχής να αγωνιστεί με τον Κοκκινάκη σαν ακραίο.

Αυτό για εμάς δεν σημαίνει κάτι, εγώ προσωπικά θυμάμαι ότι πριν κάποια χρόνια ο Κοκκινάκης αγωνιζόταν βασικός ακραίος στην Εθνική ομάδα, οπότε δεν μου λέει κάτι ότι ο Μένιος αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει πάρα πολύ δυνατή ομάδα, διεκδικεί όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Θα πάμε με τη συγκέντρωση που είχαμε στο ματς του Σαββάτου κόντρα στον Μίλωνα και θα προσθέσουμε για το καλύτερο δυνατό, φαβορί εξακολουθεί να είναι ο ΠΑΟΚ». Σε 2 αγώνες των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει ισάριθμες νίκες.

 

Volley League - 5η αγωνιστική

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 15:30, (Live Streaming ESAP T.V.): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο. Καλαμάτα 80 3-0 (25-16, 32-30, 25-22)

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 20:30, (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας 3-0 (25-12, 25-19, 25-12)

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Καπότης, Ζαρμπίνης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Μετς, Αθήνα, 16:30 (PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ράντσιου, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Κατερλή, Κώτσιας, Γραμματεία: Μισιάκα.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, Πυλαία, 19:00 (ERT Sports 2): Π.Α.Ο.Κ. - Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Δανιηλίδου, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Παπαδοπούλου, Ψύχου, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου.

Ρεπό ο Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ