1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-04-2016 20:16

Με όπλο την έδρα ο ΠΑΟΚ, με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός

Στην Θεσσαλονίκη και στο PAOK Sports Arena μεταφέρεται η σειρά τον ημιτελικών μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Ο δικέφαλος έτοιμάζεται να γράψει ιστορία. Μετά τις δύο νίκες στο «Μελίνα Μερκούρη» που του δίνει ισάριθμες ευκαιρίες για την πολυπόθητη νίκη που θα τον στείλει στον τελικό, κρατάει την τύχη στα χέρια του και θέλει να γίνει και η πρώτη ομάδα στην ιστορία που από την 4η θέση στην κανονική περίοδο θα κατακτήσει τον τίτλο στην Volley League ΟΠΑΠ (3ος ημιτελικός, 11/4, 21.30, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης, Novasports-3).
Στο παρελθόν άλλες οκτώ ομάδες έχουν «γκρεμίσει» το πλεονέκτημα του πρωτοπόρου στην κανονική περίοδο αλλά ποτέ δεν προέρχονταν από την 4η θέση.
Ο ΠΑΟΚ με κεκτημένη ταχύτητα από τις δύο νίκες στο Ρέντη, με άριστη ψυχολογία αλλά και αυτοπεποίθηση μετά την ανατροπή που κατάφερε στον 2ο ημιτελικό από 2-0 σετ και 12-8 στο 5ο σετ θέλει να κάνει την τρίτη και... φαρμακερή νίκη που θα τον στείλει τελικό αλλά και πάλι με μειονέκτημα έδρας είτε έναντι της Κηφισιάς, είτε έναντι του Φοίνικα Σύρου.

Το υπερόπλο για την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη δεν θα είναι άλλο από την έδρα καθώς οι οπαδοί του αναμένεται να κατακλύσουν το «παλατάκι» και να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα τίτλου.

O Oλυμπιακός έχασε το πλεονέκτημα της έδρας και για να το ανακτήσει θα πρέπει να νικήσει τους επόμενους δύο αγώνα την Δευτέρα και την Τετάρτη ώστε να μεταφέρει σε τρίτο αγώνα τη σειρά. Αγωνιστικά προβληματα δεν υπάρχουν. Ο Ρομπέρτο Πιάτσα τόνισε στους παίκτες του πως η κινητήριος δύναμη θα είναι η καθαρή σκέψη, η δυνατή ψυχή και η ξεκάθαρη τακτική.

36-11 ο Ολυμπιακός

Από το 1998 οπότε και καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων έχουν γίνει 47 αγώνες και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 36-11.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ