1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-03-2016 18:30

Πρόβα κούπας στο Ρέντη

Ένας μήνας πέρασε από τον συγκλονιστικό τελικό του Λιγκ Καπ στη Σύρο, όπου ο κάτοχος του Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ στο τηλεοπτικό ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής (19/3, 21.00, Novasports-3, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Μυλωνάκης).
Το ντέρμπι στο «Μελίνα Μρκούρη» θα παίξει σημαντικό ρόλο για την πρώτη και την 3η θέση του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» και μάλιστα μία εβδομάδα πριν τη μονομαχία των δύο ομάδων στον ημιτελικό του φάιναλ-4 κυπέλλου που θα γίνει στην Γλυφάδα.

O Oλυμπιακός στους δύο αγώνες που του απομένουν (με ΠΑΟΚ και Κηφισιά) χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει τρίποντο ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του Φοίνικα ώστε πάνω στο νήμα να πάρει την 3η θέση.

Να δώσει απαντήσεις

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει απαντήσεις για την απώλεια του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και κυρίως να αποδείξει πως είναι ικανός και αποφασισμένος να πετύχει το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ. Προέρχεται από το 3-2 επί του Ηρακλή. Στα ευχάριστα ο Γιάννης Καλμαζίδης υπολογίζει όλους τους παίχτες του για την αυριανή αναμέτρηση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ