1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2016 22:44

Ντέρμπι κορυφής στο... απόρθητο Ζηρίνειο

Το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ΑΟΠ Κηφισιάς και του ΠΑΟΚ που θα γίνει την Δευτέρα στο Ζηρίνειο θα ολοκληρώσει την 17η αγωνιστική και θα κρίνει πολλά για τις θέσες εντός της πρώτης 4αδας στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» (14/2, 18.00, Novasports-3, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Βουδούρης).
H Kηφισιά μαζί με τον Φοίνικα είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν ηττηθεί στην έδρα τους. Έχει 38 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από τον Φοίνικα Σύρου και +4 από τον δικέφαλο τον οποίο στον Α΄γύρο είχε νικήσει στo PAOK Sports Arena με 3-1 σετ. Επομένως θα παίξει ρόλο και το τελικό σκορ για το ποια ομάδα θα έχει το πλεονέκτημα εάν υπάρξει μεταξύ τους ισοβαθμία. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στην Κηφισιά και η ψυχολογία είναι άριστη καθώς είναι νωπή ακόμα η επιτυχία επί του Φοίνικα στο κύπελλο και η πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

O ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους. Πρώτα για να μειώσει τη διαφορά στο ελάχιστο από την Κηφισιά και για να πάρει άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον Α΄γύρο. Μία νίκη θα ανεβάσει και την ψυχολογία των παικτών του Γιάννη Καλμαζίδη τέσσερις ημέρες πριν από τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ με τον Φοίνικα στη Σύρο. Ο δικέφαλος κλείνει ακριβώς ένα μήνα αήττητος (είχε ηττηθεί στο Βραχάτι από τον Παμβοχαϊκό πριν αποκτηθούν οι Λι, Γιαμπλόνσκι, Σμαραγδής).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ