1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2016 20:50

Να συνεχίσει το σερί του ο Ολυμπιακός, ψάχνεται ο Παμβοχαϊκός

Τηλεοπτικό ντέρμπι στο «Μελίνα Μερκούρη» με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παμβοχαϊκό (13/2, 17.00, Νovasports-6, Διαιτητές: Γεωργιάδης, Κυριοπούλου).
O Oλυμπιακός μαζί με το κύπελλο μετράει σερί νικών 6-0 και είναι αήττητος εντός του 2016. Bρίσκεται στην πρώτη θέση και έχει αποσπαστεί με 4 βαθμούς από τη δεύτερη Κηφισιά και δεν είναι διατεθυμένος να βάλει σε κίνδυνο την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας στην κανονική περίοδο. Στον Α΄γύρο ο Ολυμπιακός νίκησε πολύ εύκολα στο Βραχάτι 3-0 σετ και στοχεύει στην 15η νίκη.

Στον Παμβοχαϊκό αναζητείται ο επόμενος στόχος αλλά και ο προπονητής που θα οδηγήσει την ομάδα όχι μόνο για το τέλος της σεζόν αλλά και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό θα το αποφασίσει μέσα στο σαββατοκύριακο η διοίκηση του συλλόγου. Και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό υπηρεασιακός θα είναι ο Σωτήρης Μπεκιάρης όπως και στο κύπελλο με την Κύζικο Νέας Περάμου.

Σερί του Ολυμπιακού 7-0

Ο Παμβοχαϊκός με τον Ολυμπιακό έχουν αναμετρηθεί 15 φορές για το πρωτάθλημα και οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται στις νίκες με 15-10. Ο Ολυμπιακός μετράει σερί νικών 7-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ