1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2015 20:03

Δεν ξεχνιέται ο Χρήστος Παπαδόπουλος

Πρωτοχρονιά του 2006 ήταν όταν λίγο μετά τις 9 το βράδυ ο Χρήστος Παπαδόπουλος πήγε να κάνει ένα μπάνιο στο σπίτι του για να ξεκουραστεί. Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 56 ετών βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό βόλεϊ.


Ο Παπαδόπουλος είχε γεννηθεί στις 2/2/1950 και ξεκίνησε την καριέρα του στην ΕΑ Πατρών το 1979. Στη συνέχεια θήτευσε στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στις Αμαζόνες, στο Μεσσηνιακό, στην Ορεστιάδα, στα Ναυπηγεία όπου έφερε και ανέδειξε τον Γιούρι Φιλίποφ, στην Εθνική Εφήβων, στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό.

Στην ΑΕΚ χάρισε μάλιστα ένα μεγάλο χρέος που είχε επιδικαστεί και δέχτηκε να γυρίσει ως υπηρεσιακός. Δύο φορές κλήθηκε να υπηρετήσει τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Την πρώτη πριν από δέκα χρόνια με συνεργάτη τον Γιώργο Δερμάτη και η δεύτερη το Φεβρουάριο μέχρι τον Απρίλιο του 2005 εκτελώντας χρέη υπηρεσιακού τεχνικού μετά την αποχώρηση του Στέλιου Καζάζη από τους «πράσινους».

Σαν παίκτης ο Χρήστος Παπαδόπουλος είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό, ενώ είχε και πολλές διεθνείς συμμετοχές στις δεκαετίες του ’60 και του ’70.

1 σχόλιο

  • Comment Link παναθα13 Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015 17:33 posted by παναθα13

    γεια σου μεγαλε χρηστο παπαδοπουλε γαυροφονια

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ