1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-09-2015 20:14

«Χαρτοπόλεμος» στην Ορεστιάδα

Αξιολογείστε το άρθρο
(8 votes)
Πόλεμος ανακοινώσεων και απειλών για προσφυγές στην δικαιοσύνη έχει πλέον ξεσπάσει με τον πιο επίσημο τρόπο στην Ορεστιάδα, με τον Άθλο να απαντά στην ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου και έτσι να συνεχίζεται ο… εμφύλιος του Βορείου Έβρου.
Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο ΑΟΟ εξέδωσε ανακοίνωση με ευθείες βολές προς το νεοσύστατο σωματείο, τα μέλη του οποίου κατηγόρησε ότι επιχειρούν την απογύμνωση των «πράσινων» ακαδημιών  και ότι «διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες προς πάσα κατεύθυνση για τις ομάδες μας, δυσφημούν  την ένδοξη ιστορία και το έργο του Α.Ο.Ο. και συκοφαντούν αδιαλείπτως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου».

Μάλιστα αναφερόταν στην ανακοίνωση ότι «όλες οι παραπάνω συμπεριφορές συνιστούν ποινικά αδικήματα και όχι μόνο και πιο συγκεκριμένα στοιχειοθετούν τα αδικήματα της προσβολής της προσωπικότητας, της απάτης, της συκοφαντικής δυσφήμισης, της εξύβρισης (Αρ. 57 Α.Κ., Αρ. 361, 361Α, 362, 363 & 386 Π.Κ.)». Αφηνόταν τέλος να εννοηθεί ότι η διοίκηση του ΑΟΟ θα προβεί στην δικαιοσύνη, εφόσον συνεχιστούν τα όσα καταγγέλλονται.

Η απάντηση του Άθλου δεν άργησε να έρθει καθώς οι παράγοντες του νέου σωματίου εξέδωσαν ανακοίνωση, διαψεύδοντας όσα καταγγέλουν οι άνθρωποι του ΑΟ Ορεστιάδας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας έχει ως εξής:

Ο  αθλητικός σύλλογος «ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ» σε απάντηση της από 16-9-2015 ανακοίνωσης του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας ενημερώνει-γνωστοποιεί σε όλο το φίλαθλο κοινό της Ορεστιάδας τα εξής:

Ο αθλητικός σύλλογος «ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ» δημιουργήθηκε από έντιμους ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο του αθλητισμού και με όρεξη για προσφορά. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του ο μοναδικός στόχος ήταν η προσέλκυση των παιδιών της πόλης σε όλα τα αθλήματα στα οποία δραστηριοποιείται ο σύλλογός μας.

Σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε πρόθεση από την μεριά μας να δημιουργηθούν εντάσεις με κανένα αθλητικό σωματείο της πόλης μας, πόσο μάλλον με τον  Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, τον οποίο εκτιμάμε απεριόριστα. Μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη και απορία η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Ο., η οποία δημοσιεύθηκε σε τοπικά μέσα αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην οποία αναφέρεται αυτολεξεί: «Οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στον “Άθλο” Ορεστιάδας συνομιλούν με γονείς ανηλίκων παιδιών καθώς και με τα ίδια τα ανήλικα παιδιά – αθλητές και τους εξαπατούν με σκοπό την φυγή των τελευταίων από τον όμιλό μας και την προσχώρησή τους στο δικό τους σύλλογο, διαδίδουν ψευδείς πληροφορίες προς πάσα κατεύθυνση για τις ομάδες μας, δυσφημούν  την ένδοξη ιστορία και το έργο του Α.Ο.Ο. και συκοφαντούν αδιαλείπτως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου κλπ.»

Επειδή όλα τα παραπάνω τυγχάνουν παντελώς ψευδή αναμένουμε άμεσα από το Δ.Σ. του Α.Ο.Ο. να ανακαλέσει δημόσια, διαφορετικά δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Τέλος μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ενώ αρχικά η ανακοίνωση του Α.Ο.Ο. συνυπογράφονταν ονομαστικά από όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο.Ο, μεταγενέστερα σε αναδημοσίευση αποσύρθηκαν τα ονόματα των παραπάνω μελών και η ανακοίνωση υπογράφεται από το Δ.Σ; Άραγε η εν λόγω ανακοίνωση του Α.Ο.Ο. ήταν σε γνώση όλων των μελών του Δ.Σ. και που αποσκοπεί; Υπάρχει ομόφωνη απόφαση καταχωρημένη στα πρακτικά του ΑΟΟ;

Υ.Γ. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή αγωνιστική περίοδο σε όλα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας».

thrakisports.gr

Διαβάστηκε 1240 φορές

11 σχόλια

  • Comment Link kat22 Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 17:18 posted by kat22

    αυτη ειναι δικη σου αποψη αοο FUN!!! και η διοικηση η τοτε προσπαθουσε να αντιμετωπιση μια οικονομικη κριση στην ομαδα!!! κανεις δεν εχει δωσει απαντηση στο πως θα βρισκοταν τα χρηματα για να πληρωθουν οι υποχρεωσεις .....μεσα σε 2 μηνες και αυτα που βρεθηκαν τυχεροι ηταν!!! και υπαρχει και μια παροιμια ...εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λες!!! ολος ο κοσμος αγαπαει την ομαδα αλλα κανεις δν βαζει το χερι στην τσεπη μεχρι εκει ειναι η αγαπη του κοσμου .....δυστυχως !! αλλα επειδη τα ξερεις ολα ...δεν εχεις δωσει απαντησει τι θα εκανες εσυ στη θεση του; για να ξεπληρωσεις τα μεγαλα σε 2 μηνες(δεν θεω να παρω απαντηση παντως οχι το εισητηριο ..θελω ακριβως κατι που να ειχει αποτελεσμα) ? και τελικα τι εκανες ? εμπαινες μηπως τζαμπα στο γηπεδο ??? και αφου εισαι τοσο μαγκας να εμπαινες στη διοικηση γιατι δεν μπηκες ?

  • Comment Link Ορεστιαδίτης Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015 23:24 posted by Ορεστιαδίτης

    Αυτό το χ ποσο που θα μαζευόταν πες το σαν επιχείρημα σε μια 4μελή οικογένεια που θέλει να δει βόλει εν καιρώ κρίσης..Είδαμε πως αδειασε το γήπεδο μόλις βάλατε το 10ευρω..Μόνο απ'τον κόσμο ξέρατε να παίρνετε λεφτά.

  • Comment Link kat22 Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 07:04 posted by kat22

    aoo fun μαλλον δεν ησουν ουτε στη γενικη συνελευση που εγινε στις 1 φερβορυαριου ουτε στις εκλογες . Το νεο ΤΑΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ...δεν θελω να αναφερω ποσο !!! και μου λετε οτι 5 ατομα μια διοικηση σε 2 μηνες θα τους ξεπληρωναν ολου με μηδεν ταμειο ???? ο καθε παικτης σωστα παω στη δικαιοσυνη για τα χρηματα του !! η τωρινη διοικηση ας μην πληρωνε manager και να πληρωνε το δημητριαδη ..αδιαφορουν για τα παλαια χρεη και απλα κανουν στησιμο της ομαδας !!!ας πληρωσουν πρωτα τον προποηνητη και τους ορεστιαδιτες παικτες που κρατησαν την ομαδα για την παραμονη της α1 !!! Οσο αναφορα για τα 10 ευρω εισητηριο μαλλον δεν καταλαβαινεις οτι αυτο θα εφαιρνε ενα ποσο χ στο ταμειο και θα πληρωνε καποιους ανθρωπους !!!

  • Comment Link kat22 Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 06:57 posted by kat22

    Σχολιασμός για το κείμενο του αοο ορεστιαδας !!! 2 δικηγορους εχει ο ομιλος και μου γραφουν αυτο το κειμενο αηδια που κατηγορει απατεωνες και συκοφαντες ολα τα μελη του αθλου ????τα οποια μελη απο οτι γνωριζω ειναι και αντιδημαρχοι,εφοριακοι τραπεζιτης και μεγαλοι επιχειρηματιες τις πολης !!! Παππας υπογραφει τετοια εγγραφο ?? απαραδεκτοι ..ποιοι ειναι αυτοι τελος παντων στη διοικηση του ΑΟΟ ?

  • Comment Link διαμαντιδης πολυχρονης Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 10:55 posted by διαμαντιδης πολυχρονης

    πρωτα απ όλα θα επρεπε να μην κρυβεσαι πισω από την ανωνυμια σου. εφω γραφω οναμα και επιθετ, μαθε λοιπον επειδή εισαι και ασχετος ότι εφυγα στην αρχη της σαιζον πριν αρχισει το πρωταθημα επειδή διαφωνουσα με τις επιλογες του πποεδρου και ορισμένων μελων, επεστρεψα τον ιανουαριο όταν και προσκληθηκα και όχι δυο αγωνιστικες όπως γραφεις. κατά τη διαρκεια της θητείας του τοτε νεου ΤΑΑ πληρωθηκαν ολες οι υποχρεώσεις {μετακινήσεις κλπ) χωρις να δημιουργηθουν νεες. δεν ειπα ότι τα πληρωσαμε όλα. οσο να αφορα για την εξυπναδα μας που αναφερεσαι για το εισητηριο των 10 ευρω αυτό το ζητήσαμε από την αρχη και για τεσσερισ αγωνιστικες για να βοηθηθεί η ομαδα, καποιοι όμως ερχοταν στο γηπεδο 2 ωρες νωρίτερα για να μην πληρωσουν και ξερεις για ποιους λεω. αφου λοιπον εισαι εξυπνότερος μπες στη διοικηση και κανε εξυπνοτερα πραματα από μας, το να καθεσαι και να λες συκοφαντιες για ανθρώπους που δε ξετρεις και για πραματα για τα οποια δεν εχεις ιδεα δε βοθαει Τελος το να λεσ ανωνυμα ότι να ναι δεν εχει καμια αξια. Πες επωνυμα ότι εχεις να πεις όπως εγω Θα σου απαντησω με στοιχεια Επωνυμα όμως και δε σου επιτρεπω να με χαρακτηρίζεις γιατι ουε καν με ξερεις. φτανει με τους καναπεδακηδες που εχουν και αποψηγράψτε εδώ το μήνυμά σας...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ