1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-08-2015 16:18

Οι πρώτες αφίξεις στην Ορεστιάδα

Αξιολογείστε το άρθρο
(9 votes)
Λίγες μέρες απομένουν πριν την έναρξη της προετοιμασίας του Α.Ο.Ορεστιάδας ( θα γίνει την Πέμπτη 20 Αυγούστου το πρωί στο “Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας Νίκος Σαμαράς”) για τη νέα σεζόν και γιαυτό τον λόγο άρχισαν να καταφτάνουν σήμερα στην πόλη τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.
Ήδη έφθασαν στην πόλη ο νέος προπονητής Johan Isaccson αλλά και ο Σουηδός διαγώνιος Fredric Gustavsson ενώ αναμένονται πριν το απόγευμα οι δύο Μαυροβούνιοι της ομάδας o κεντρικός Blazo Milic και ο ακραίος Marko Vukasinovic.Ο Κολομβιανός νέος πασαδόρος της ομάδας Juan Camilo Ambuila θα ενσωματωθεί στην ομάδα την επόμενη εβδομάδα. Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ήταν τους μήνες που πέρασαν κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή αφού μπορεί να άλλαξε πλήρως τα πρόσωπα στους ξένους της ομάδας αλλά έκανε επιλογές παικτών που σε πρώτη φάση χαρακτηρίζονται ως πολύ θετικές (και οι τέσσερις είναι διεθνείς στις χώρες τους) τόσο από τους ιθύνοντες της ομάδας όσο και από το φίλαθλο κοινό .

RadioEvros.gr
Διαβάστηκε 710 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 18:09 posted by ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΠΑΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΓΕΡΑ!!ΦΕΤΟΣ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ