1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-02-2015 22:34

Δεληκώστας: «Φεράρι χωρίς οδηγό ο ΑΟΟ» (Η νέα διοίκηση της Ορεστιάδας)

Αξιολογείστε το άρθρο
(3 votes)
Πραγματοποιήθηκε χθες η γενική συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας με θέματα τον οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου Τ.Α.Α. και την έγκριση του νέου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι παρά τα γεγονότα του τελευταίου μήνα, η προσέλευση του κόσμου στο κάλεσμα της ομάδας ήταν μικρή, με κάτι λιγότερο από 50 μέλη να δίνουν το παρόν. Να αναφέρουμε επίσης ότι προσήλθαν και οι παίκτες της ομάδας, χωρίς όμως να μπορούν να συμμετάσχουν στη συνέλευση, αφού κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπει το καταστατικό του Ομίλου.



Πρόεδρος της συνέλευσης ορίστηκε από το σώμα ο κ. Βαβίας Σταύρος, ο οποίος και διηύθυνε τη διαδικασία. Το λόγο πήρε αρχικά ο παραιτηθείς πρόεδρος του απερχόμενου Τ.Α.Α., κ. Βασίλης Γκιζάνης ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Παραλάβαμε την ομάδα από τη Β’ Εθνική και τη φτάσαμε στη Volleyleague. Στο βόλεϊ δεν είμαστε επαγγελματίες, είμαστε ερασιτέχνες. Υπερβήκαμε τις δυνάμεις μας, αλλά φτάσαμε στο σημείο της αχαριστίας. Παραιτηθήκαμε συμβολικά για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε γατζωμένοι σε καμία καρέκλα. Τα χρέη που παραλάβαμε από προηγούμενες διοικήσεις ήταν μεγάλα και αν δεν ήταν ο κ. Άκης Ηλιού δεν θα υπήρχε ομάδα αυτή τη στιγμή. Το χρέος προς τον Δημητρούδη Ισίδωρο (16.000€) δεν υπήρχε καν στα αρχεία της Ε.Σ.Α.Π. Μπορεί να φεύγω τώρα, αλλά όποιος κι αν αναλάβει μελλοντικά τη διοίκηση του Ομίλου θα με έχει αρωγό στην προσπάθειά του».

Το λόγο στη συνέχεια πήρε η κ. Κοϊτσίδου Μαρίνα (μέλος του Τ.Α.Α.), η οποία έκανε τον οικονομικό απολογισμό μέχρι και την ημέρα της συνέλευσης. Το σύνολο των χρημάτων που διακινήθηκε από την αρχή της σεζόν ανήλθε στα 166.000€, με το εκτιμώμενο κενό έως το τέλος της χρονιάς να ανέρχεται στα 102.000€. Τις προτάσεις του επερχόμενου Τ.Α.Α. για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης κατέθεσε ο κ. Διαμαντίδης Πολυχρόνης, οι οποίες μεταξύ άλλων περιελάμβαναν:

1. Εγγραφή μελών στον Όμιλο για την οικονομική ενίσχυσή του
2. Αύξηση του εισιτηρίου από 5€ σε 10€
3. Μετάθεση μέρους παλαιών οφειλών προς παίκτες στη νέα αγωνιστική περίοδο
4. Διακανονισμό χρεών σε ΙΚΑ και εφορία

Αναφορά έγινε και στη βοήθεια που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι Έλληνες παίκτες, είτε με τη συμφωνία τους να πληρωθούν πρώτα οι ξένοι που έχουν έρθει στην Ορεστιάδα, είτε με το να μεταθέσουν ένα μέρος της μισθοδοσίας τους για τη νέα χρονιά. Το νεοεκλεγέν Τ.Α.Α. αποτελείται από 5 μέλη, τα οποία είναι:

1. Τσολακίδης Γιώργος
2. Κιλούδης Στράτος
3. Διαμαντίδης Πολυχρόνης
4. Παπανδρέου Αθανάσιος
5. Κοϊτσίδου Μαρίνα


Η γενική συνέλευση έκλεισε με μία σύντομη δήλωση του προπονητή της ομάδας κ. Δεληκώστα προς το νέο Τ.Α.Α., ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχετε μία Ferrari η οποία είναι κλειδωμένη μέσα σε ένα γκαράζ, χωρίς οδηγό. Χρειάζεστε ένα τμήμα marketing το οποίο θα μπορέσει να αποφέρει μεγάλα έσοδα στην ομάδα. Πήρα την απόφαση να φύγω επειδή διοίκηση μπήκε στα “χωράφια” μου. Αυτό που ζητάω είναι διαφάνεια ώστε να ξέρω τι να λέω και στους παίκτες μου. Μένω επειδή έγιναν κάποιες αλλαγές που ήθελα, στηρίζω το νέο Τ.Α.Α. και υπόσχομαι πως θα κάνω ότι είναι δυνατόν για αυτή την ομάδα».

Ραδιο Εβρος

Διαβάστηκε 598 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ