1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-07-2014 14:20

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας της Ορεστιάδας

Αξιολογείστε το άρθρο
(4 votes)
Την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας ανακοίνωσε η Ορεστιάδα. Η ομάδα επιστρέφει στην Α1 και ζητά από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στους αγώνες της. 

 

Η ανακοίνωση


Αυτό που όλοι περιμένατε αποτελεί πλέον γεγονός. Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη προπώλησης καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2014-2015 από σήμερα Τρίτη 22-07-2014 στο περίπτερο του Ομίλου που θα βρίσκεται στο χώρο του Φεστιβάλ του Άρδα. Μετά τη φετινή πανηγυρική επάνοδο της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, σας καλούμε όλους να συμμετέχετε ενεργά στους αγώνες που θα δώσουμε στη Volleyleague, μάχες και συγκινήσεις που όλοι περιμέναμε υπομονετικά τόσα χρόνια. Μπορούμε όλοι μαζί να αποδείξουμε ότι η ακριτική αυτή περιοχή με την τεράστια παράδοση στο άθλημα επιμένει και συνεχίζει ώστε να γράψει καινούργιες, ακόμα πιο ένδοξες σελίδες στο ελληνικό και ευρωπαϊκό βόλεϊ. Οι κάρτες διαρκείας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τις απλές και τις vip. Οι απλές κοστίζουν 50 ευρώ και περιλαμβάνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος (συμπεριλαμβανομένων πιθανών play off ή play out). Οι vip θα κοστίζουν 100 ευρώ και θα περιλαμβάνουν όλους τους αγώνες που θα δώσει ο Α.Ο.Ο στην έδρα του. Για πληροφορίες-διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαβάστηκε 272 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ