1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
23-02-2014 21:41

Ο ετήσιος χορός του Α.Ο. Ορεστιάδας

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Cannot find volleynews.v2/MEN/ORESTIADA/2013-14/etisios-xoros2014 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/ORESTIADA/2013-14/etisios-xoros2014/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Αθλητικού ομίλου Ορεστιάδας το Σάββατο 22/2 στο κέντρο εκδηλώσεων Europa Sala με πολύ κέφι χορό, βραβεύσεις και εκπλήξεις.

Την βραδιά άνοιξε το τοπικό συγκρότημα STOP με πολύ όμορφα έντεχνα και ροκ τραγούδια, για να κάνει τη συνέχεια ο καταπληκτηκός σόουμαν Dj Δημήτρης και να κρατήσει τον κόσμο μέχρι το πρωί!!

Μπροστά στην ανδρική ομάδα καθώς και σε γυναικεία αλλά και τμήματα υποδομής όλων των αθλημάτων του ομίλου ξεχώρισαν οι βραβεύσεις των χορηγών της ομάδας αλλά και ο λόγος του προέδρου που έδωσε το σύνθημα της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία.

Τα λόγια που ξεχώρισαν στην ομιλία του προέδρου του Α.Ο.Ο, Βασίλη Γκιζάνη:

Η περσινή χρονιά μας έδωσε ένα τεράστιο μάθημα και μας έκανε ωριμότερους! Περάσαμε πολλά και πλέον τα λάθη μπορούν να αποτραπούν. Νομίζω ότι το πλήρωμα του χρόνου για την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της θέση έφτασε! και δεν το κρύβω ότι αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος. Τέλος ευχαριστώ όσους βοήθησαν έμπρακτα αυτή την ομάδα και μπορούμε πλέον να λέμε πως έχουμε μηδενικό χρέος και πληρωμένους όλους τους αθλητές μας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν τέσσερις από τους πολλούς χορηγούς της ομάδας, Στέργιος Δημητριάδης, Proton αλυσίδα Super Markets, Χαρισιάδης και Κοτόπουλα Δημήτρης.

Διαβάστηκε 467 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ