1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-12-2013 17:40

Οι αναμνήσεις του Γκρέι Γκάρετ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για όλους και για όλα μίλησε ο πρώην διαγώνιος της Ορεστιάδας στο aoo.gr και στον Δημισκίδη Αναστάσιο εγκαινιάζοντας την νέα στήλη «Που να είναι άραγε;».

Γεννήθηκε την πρώτη Ιουλίου του 1982 στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όμως η μοίρα τον έφερε στην Ορεστιάδα κάνοντας σπουδαίους φίλους και παίρνοντας τις καλύτερες εμπειρίες…

Ποιες είναι οι αναμνήσεις σας από την Ορεστιάδα ;

Οι ωραίοι άνθρωποι που γνώρισα . Οι οπαδοί έτρεχαν στα εστιατόρια που καθόμασταν και μας έδειχναν τη στήριξη τους. Δεν μιλούσα Ελληνικά και ήμουν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη για να τους ευχαριστήσω . Το Βόλεϊ είναι το μοναδικό άθλημα στην Ορεστιάδα, και έτι οι άνθρωποι ήταν πολύ παθιασμένοι με αυτό . Ζητώ συγγνώμη από όλους τους οπαδούς καθώς δεν ήμασταν σε θέση να κάνουμε κάτι καλύτερο εκείνη την εποχή .


Ήταν μια δύσκολη σεζόν , τι γεύση αφήνει σε έναν αθλητή μια τέτοια αποτυχία της ομάδας ;

Ήρθα στο 2ο μισό της σεζόν και ο στόχος μου ήταν να βοηθήσω την Ορεστιάδα να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία . Δυστυχώς, δεν ήμασταν σε θέση να το κάνουμε αυτό , έτσι πήρα εκείνη την εποχή ως μια αποτυχία . Ως αθλητές ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε και όταν δεν το κάνουμε αυτό , θα είναι μια αποτυχία .

Σας αρέσει η ζωή στην Ελλάδα ;

Μου άρεσε πολύ η ζωή στην Ελλάδα . Ο τρόπος ζωής είναι πολύ χαλαρός και οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν μια καλή οπτική για τη ζωή . Υπάρχει μια καλή ισορροπία εργασίας / ζωής . Θυμάμαι πάντα τους συμπαίκτες μου να λένε » Gray , όχι άγχος . » I Στην Αμερική , υπάρχει πάντα τόνος του στρες για να κάνουν περισσότερα χρήματα , εργάζονται σκληρότερα , περισσότερες ώρες . Οι άνθρωποι στην Ελλάδα φάνηκε να εργάζονται σκληρά , αλλά εξακολουθούν να διατηρούν μια ευτυχισμένη , ειρηνική ζωή – κάτι που νομίζω ότι στην Αμερική θα μπορούσαν να μάθουν πολλά από αυτούς. Επίσης , μου άρεσε πολύ το φαγητό και οι ντίσκο που είναι πολύ σημαντικό για μένα.

Η ομάδα εξακολουθεί να αγωνίζεται στην Α2 με αρχιγό τον Στέλιο Κεμανετζή και μέχρι πέρυσι και τον Ηλία Γραμματικόπουλο, έχετε να πείτε κάτι σχετικά με αυτούς τους δύο θρύλους του βόλεϊ ;

Ο Στέλιος ήταν ένας αληθινός επαγγελματίας και τον ευχαριστώ που συνεργαστήκαμε . Μου έδειξε τα πάντα στην Ορεστιάδα και ήθελε να βλέπει τους ξένους να πετυχαίνουν και να απολαμβάνουν την Ελλάδα . Κάθε φορά που είχα τις ερωτήσεις ήταν αυτός που θα πήγαινα.

Σε ποια πόλη ζεις όλα αυτά τα χρόνια ;

Έπαιξα βόλεϊ στην Αλμερία της Ισπανίας και Ορεστιάδα . Έπαιξα βόλεϊ στο UCLA στο Λος Άντζελες , Καλιφόρνια για 5 χρόνια πριν να γίνει επαγγελματική . Μετά από την Ορεστιάδα μετακόμισα στο Manhattan Beach , Καλιφόρνια, για να παίξω beach volley , αλλά ποτέ δεν έγινε επαγγελματικό . Τώρα ζω στο Σαν Φρανσίσκο , Καλιφόρνια και μόλις αρραβωνιάστηκα την πρώην παίκτρια βόλεϊ και μπάσκετ , Lindsey Yamasaki !!!

Έχετε ποτέ έρθει στην Ελλάδα πριν ;

Δεν είχα πάει ποτέ στην Ελλάδα πριν ή μετά την θητεία μου στην Ορεστιάδα . Μια μέρα σκοπεύω να επανέλθω και να δω όλους τους φίλους μου ( John Pats , Τάσος Ntantis & Κωνσταντίνος Vavalique ) . Επίσης, θέλω να ταξιδέψω και στα ελληνικά νησιά !

Η ενασχόληση σου στο βόλεϊ συνεχίζει ως αθλητής ή από άλλο πόστο;

Η Ορεστιάδα ήταν η τελευταία χρονιά μου έπαιξα επαγγελματικό βόλεϊ . Ήθελα να γυρίσω στην Αμερική και να αρχίσω το επάγγελμά μου . Εκ των υστέρων , θα ήθελα να είχα παίξει κάνα δυο χρόνια ακόμα . Επέστρεψα γρήγορα  πίσω στις ΗΠΑ, θα έπρεπε να έχω περάσει περισσότερο χρόνο ταξιδεύουν στα νησιά της Ελλάδας.

Αν θα σας καλούσε και πάλι η Ορεστιάδα να την βοηθήσετε , θα επιλέγατε μια δεύτερη περιπέτεια στην Ελλάδα ;

Ναι, θα είναι πάντα ανοιχτή η πόρτα για την επιστρωφή στην Ορεστιάδα και βοηθώντας την να πάει πίσω εκεί που ανήκει … στην κορυφή!  Ίσως επανέλθω σε κάποια χρόνια ως προπονητής , αυτό θα ήταν ωραίο.

Θέλετε να πείτε κάτι στους φίλους σας στην Ορεστιάδα και τους οπαδούς της ομάδας ;

Yassou σε όλους τους υποστηρικτές της Ορεστιάδας εκεί έξω ! Νομίζω ότι είναι οι καλύτεροι οπαδοί βόλεϊ στον κόσμο και ξέρω ότι η ομάδα εκτιμά την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια !


Σε λίγες μέρες έρχονται τα Χριστούγεννα , θα ήθελες να ευχηθείς κάτι ;

Ελπίζω ότι ο καθένας να περάσει Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος . Συνεχίστε με την υποστήριξή σας στην Ορεστιάδα! επειδή γνωρίζω πως χωρίς την υποστήριξή σας η ομάδα χάνει αρκετή δύναμη της! Τέλος αν κάποιος θα ήθελε να επικοινωνήσει μαζί μου μην διστάσετε να μου στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Σας αγαπώ όλους !
Διαβάστηκε 572 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ