1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-02-2024 00:46

Φοίνικας και Μίλων θα μονομαχήσουν 2 φορές σε πέντε μέρες (εξ αναβολής 8η αγωνιστική, 21/2, 18:00, Live Streaming ESAP T.V. Υou Tube)

Δύο μήνες μετά τον αρχικό προγραμματισμό θα γίνει η αναμέτρηση του Φοίνικα Σύρου με τον Μίλωνα. Πρόκειται για αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Volley League που είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας. (γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας Σύρου, εξ αναβολής 8η αγωνιστική, 21/2, 18:00, Live Streaming ESAP T.V. Υou Tube, Διαιτητές: Φραγκάκης, Οικονόμου Β.).
Πρόκειται για το πρώτο από τα δύο ματς των δύο ομάδων που θα γίνουν εντός πέντε ημερών.


Εκτός από τον εξ αναβολής αγώνα στη Σύρο την προσεχή Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου ο Μίλων θα φιλοξενήσει τον Φοίνικα για την 17η αγωνιστική και προ τελευταία της κανονικής περιόδου.


Οπως γίνεται αντιληπτό οι αγώνες έχουν τεράστια βαθμολογική αξία τόσο για τον Μίλωνα που κυνηγάει την 3η θέση στην κανονική περίοδο, όσο και για τον Φοίνικα που θέλει να ξεφύγει μακριά από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Μίλων ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον ΠΑΟΚ καθώς έχουν από 27 βαθμούς. Ο Φοίνικας έχει 10 βαθμούς και είναι στην προτελευταία θέση.


Ο κεντρικός του Φοίνικα και άλλοτε παίκτης του Μίλωνα Μίλτος Τσαρκάτογλου δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αναμετρηθούμε με έναν αντίπαλο που βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της φετινής volleyleague , συνεπώς αυτό δείχνει και το βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού. Ωστόσο έχουμε ανάγκη από βαθμούς και θα παλέψουμε τόσο σε αυτό το παιχνίδι όσο και στα δύο επόμενα για να κερδίσουμε πόντο ή πόντους, ώστε να ξεφύγουμε από ενδεχόμενο κίνδυνο. Επιπροσθέτως θα ήθελα να τονίσω ότι οι φίλαθλοι του νησιού έχουν ανταποκριθεί πολλές φορές στο κάλεσμα μας και θέλουμε μέχρι το τέλος να έρχονται, να γεμίζουν το γήπεδο και να μας δίνουν ενέργεια και πάθος. Δοθείσης ευκαιρίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και την πρόεδρο της ομάδας, κα Θεοδώρα Καρτάνου, διότι με ιδιαίτερες συνθήκες (λόγω της εργασίας μου στο λιμεναρχείο Μυκόνου) με ενέταξαν στο δυναμικό της ομάδας.


Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Έχουμε δύο αγώνες με τον Φοίνικα σε διάστημα πέντε ημερών. Ξέρουμε πως ο Φοίνικας καίγεται για βαθμούς αλλά εμείς θα παίξουμε για την 3η θέση και για την αξιοπρέπεια μας. Δεν παραβλέπει κανείς πως ο Φοίνικας τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στην ελίτ της Volley League και έχει βαριά φανέλα. Θετικό αποτέλεσμα και καλές εμφανίσεις είναι ο ιδανικός στόχος για την ομάδα μου».


Σε 10 αγώνες για το πρωτάθλημα και έναν για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς ο Φοίνικας προηγείται 8-2 στις νίκες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ